1. >Rețete
  2. >Salată cu fasole în trei culori

Salată cu fasole în trei culori

Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Fasole roşie boabe, Bonduelle

400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle

250 gr Fasole albă, Bonduelle

1 ceapă roșie

1 legătură pătrunjel

1 linguriță de zahăr

30 ml oțet

ulei

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Fasole roşie boabe, Bonduelle

400 gr Fasole verde tăiată Vapeur, Bonduelle

250 gr Fasole albă, Bonduelle

1 ceapă roșie

1 legătură pătrunjel

1 linguriță de zahăr

30 ml oțet

ulei

sare

piper
  1. Pași 1
    Într-o oală cu apă și sare punem fasolea verde la fiert.
  2. Pași 2
    Într-un castron amestecăm boabele de fasole și fasolea verde cu ceapă și pătrunjelul tocat.
  3. Pași 3
    Preparăm dressingul amestecând oțetul, zahărul și uleiul. Adaugăm sare și piper. Punem dressingul peste salată și amestecăm.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...

    O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.

  • Supă Minestrone cu dovleac

    O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.