Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată cu fâșii de vită și fasole albă

Un preparat minunat pentru zilele de vară

Pași de preparare

  • Tăiem ardeiul gras roșu în cuburi, roșiile cherry pe jumătate, ceapa mărunt, foaia de lasagna în bucăți triunghiulare, salata iceberg și ardeiul iute in feliuțe. Apoi tăiem perpendicular cu fibra și carnea de vită bavette.

  • Călim în ulei carnea bavette și asezonăm cu sare, piper, busuioc, oregano și boia afumată, adăugăm untul, ceapa roșie, ardeiul gras și ardeiul iute. Stropim cu vinul alb și adăugăm sosul sweet chilli și teriaki și supa bază de legume.

  • Prăjim în ulei încins bucățile triunghiulare de foaie de lasagna. Stefan Brandusescu a devenit colaborator al documentului.

  • Adăugăm într-un bol salata, rucola, roșiile cherry, fasolea albă, carnea de vită și sosul care devine dressing pentru salată, iar deasupra lipia crocantă.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată cu fâșii de vită și fasole albă
2 persoane 15-30 min Complex
INGREDIENTE
  • 100 g Fasole albă Bonduelle
  • 200 g carne vită Bavette
  • 100 g ruccola
  • 80 g salată Iceberg
  • 60 g radicchio
  • 5 roșii cherry
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapă roșie
  • 1 foaie lasagna
  • 20 g sos sweet chilli
  • 30 ml vin alb
  • 50 ml supă bază de legume
  • 10 g unt
  • 20 g sos teriaki
  • busuioc
  • oregano
  • boia afumată
  • puțin ulei
  • sare, piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem ardeiul gras roșu în cuburi, roșiile cherry pe jumătate, ceapa mărunt, foaia de lasagna în bucăți triunghiulare, salata iceberg și ardeiul iute in feliuțe. Apoi tăiem perpendicular cu fibra și carnea de vită bavette.

  • Pasul 2

    Călim în ulei carnea bavette și asezonăm cu sare, piper, busuioc, oregano și boia afumată, adăugăm untul, ceapa roșie, ardeiul gras și ardeiul iute. Stropim cu vinul alb și adăugăm sosul sweet chilli și teriaki și supa bază de legume.

  • Pasul 3

    Prăjim în ulei încins bucățile triunghiulare de foaie de lasagna. Stefan Brandusescu a devenit colaborator al documentului.

  • Pasul 4

    Adăugăm într-un bol salata, rucola, roșiile cherry, fasolea albă, carnea de vită și sosul care devine dressing pentru salată, iar deasupra lipia crocantă.