Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată de creveți

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Alexandra Ioana Chirilă

Pași de preparare

  • Creveții sunt pregătiți pentru marinat. Creveții se pun la marinat o oră: 2 linguri oțet balsamic, 2 linguri zahăr, 2 linguri boia dulce, o jumătate de lămâie, usturoi.
  • Creveții se pun apoi pe grătarul încălzit, câte 5 minute pe fiecare parte. Se taie și se amestecă: mango, salata verde, roșii.
  • Mazărea și porumbul Bonduelle se călesc în unt și se fierb timp de 15 minute. Acestea se adaugă peste salata verde.
  • Se pregătește un dressing: 4 linguri ulei de măsline, 2 linguri oțet balsamic, sare, piper.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de creveți
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 285 g Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 265 g Mazăre verde dulce boabe Bonduelle
  • 12 creveți proaspeți
  • 1 salată verde iceberg
  • 1 mango
  • 2 roșii
  • Oțet balsamic
  • 50 g unt
  • Sare
  • Lămâie
  • Usturoi
  • Ulei de masline
  • Piper
  • Boia dulce
  • Zahăr
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Creveții sunt pregătiți pentru marinat. Creveții se pun la marinat o oră: 2 linguri oțet balsamic, 2 linguri zahăr, 2 linguri boia dulce, o jumătate de lămâie, usturoi.

  • Pasul 2

    Creveții se pun apoi pe grătarul încălzit, câte 5 minute pe fiecare parte. Se taie și se amestecă: mango, salata verde, roșii.

  • Pasul 3

    Mazărea și porumbul Bonduelle se călesc în unt și se fierb timp de 15 minute. Acestea se adaugă peste salata verde.

  • Pasul 4

    Se pregătește un dressing: 4 linguri ulei de măsline, 2 linguri oțet balsamic, sare, piper.