Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată Coleslaw

După o rețetă originală a emigranților olandezi, salata Coleslaw conține varză și morcovi tocate mărunt, amestecate cu sos de maioneză.

Pași de preparare

  • Se toacă mărunt varza, iar morcovii se dau printr-o răzătoare cu găuri mari. Ambele se pun într-un castron.
  • Se taie mărunt ceapa, adăugând-o și pe ea în același castron..
  • Maioneza se amestecă cu laptele, oțetul și zeama de lămâie, adăugându-se, sare zahăr și piper.
  • Sosul rezultat se toarnă sosul peste legume, amestecând bine. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Salată Coleslaw
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 varză albă
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 3 linguri maioneză
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingură oțet din vin
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • Sare
  • Piper
  • Zahăr
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se toacă mărunt varza, iar morcovii se dau printr-o răzătoare cu găuri mari. Ambele se pun într-un castron.

  • Pasul 2

    Se taie mărunt ceapa, adăugând-o și pe ea în același castron..

  • Pasul 3

    Maioneza se amestecă cu laptele, oțetul și zeama de lămâie, adăugându-se, sare zahăr și piper.

  • Pasul 4

    Sosul rezultat se toarnă sosul peste legume, amestecând bine. Poftă bună!