Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată cu broccoli, porumb și portocale

O rețetă de salată foarte gustoasă și foarte aspectuoasă. Voica Popa

Pași de preparare

 • Gătim broccoli cum este indicat pe ambalaj, respectiv fără decongelare, se fierbe în apă cu sare pentru 10 minute. Broccoli fiert se pune la scurs într-o strecurătoare și se spală sub jet de apă rece. Îl tăiem cu cuțitul cubulețe mici.

 • Porumbul din conservă nu se fierbe, se scurge și se clătește sub jet de apă rece. Se lasă la scurs într-o strecurătoare până amestecăm toate ingredientele.

 • Portocala o curățăm de coajă și o tăiem felii pe lățime. Apoi o tăiem cubulețe, cu atenție, să eliminăm orice urmă din pielița albă și transparentă.

 • Într-un castron, amestecăm broccoli cubulețe, portocala și porumbul dulce. Amestecăm, sărăm și piperăm. Adăugăm smântână amestecată cu ierburile aromatice și amestecăm ușor.

 • Montăm salata pe farfurie cu ajutorul unui inel de inox. De jur împrejurul salatei montate adăugăm 2 inelușe din coaja de portocală. Decorăm în partea superioară cu bucățele de portocală, coaja de portocală și frunze de busuioc sau mentă.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată cu broccoli, porumb și portocale
4 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Gătim broccoli cum este indicat pe ambalaj, respectiv fără decongelare, se fierbe în apă cu sare pentru 10 minute. Broccoli fiert se pune la scurs într-o strecurătoare și se spală sub jet de apă rece. Îl tăiem cu cuțitul cubulețe mici.

 • Pasul 2

  Porumbul din conservă nu se fierbe, se scurge și se clătește sub jet de apă rece. Se lasă la scurs într-o strecurătoare până amestecăm toate ingredientele.

 • Pasul 3

  Portocala o curățăm de coajă și o tăiem felii pe lățime. Apoi o tăiem cubulețe, cu atenție, să eliminăm orice urmă din pielița albă și transparentă.

 • Pasul 4

  Într-un castron, amestecăm broccoli cubulețe, portocala și porumbul dulce. Amestecăm, sărăm și piperăm. Adăugăm smântână amestecată cu ierburile aromatice și amestecăm ușor.

 • Pasul 5

  Montăm salata pe farfurie cu ajutorul unui inel de inox. De jur împrejurul salatei montate adăugăm 2 inelușe din coaja de portocală. Decorăm în partea superioară cu bucățele de portocală, coaja de portocală și frunze de busuioc sau mentă.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.