Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată boeuf cu conopidă

O rețetă inedită pentru un deliciu tradițional!

Pași de preparare

  • Curățăm și fierbem pieptul de pui. Apoi fierbem Conopida timp de 2-3 minute și amestecul de legume aprox. 7-8 minute, în apă cu sare

  • Tăiem gogoșarii cuburi și castraveții feliuțe subțiri. Apoi le punem într-o sită, să se scurgă zeama.

  • Tăiem pieptul de pui în cuburi, apoi adăugăm conopida Bonduelle tăiată și ea în bucățele.

  • Amestecăm toate ingredientele. La final, punem și maioneza, sarea și piperul. Putem orna salata folosindu-ne de maioneză și gogoșari.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată boeuf cu conopidă
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 250 g Amestec de legume pentru salată franțuzească Bonduelle
  • 4 buchete de Conopidă Bonduelle
  • 1/2 piept de pui (sau 1 piept mai mic)
  • 3 gogoșari murați
  • 4 castraveți murați
  • 4-5 linguri de maioneză
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Curățăm și fierbem pieptul de pui. Apoi fierbem Conopida timp de 2-3 minute și amestecul de legume aprox. 7-8 minute, în apă cu sare

  • Pasul 2

    Tăiem gogoșarii cuburi și castraveții feliuțe subțiri. Apoi le punem într-o sită, să se scurgă zeama.

  • Pasul 3

    Tăiem pieptul de pui în cuburi, apoi adăugăm conopida Bonduelle tăiată și ea în bucățele.

  • Pasul 4

    Amestecăm toate ingredientele. La final, punem și maioneza, sarea și piperul. Putem orna salata folosindu-ne de maioneză și gogoșari.