Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată de boef

Este o salată gustoasă, specifică sărbătorilor de iarnă și de Paști. Elena Mîndrilă

Pași de preparare

  • Legumele și carnea se fierb în apă cu puțină sare și, după ce au fiert, se scot imediat și se pun deoparte, la răcit. Se taie cubulețe, la fel și castraveciorii. Se dă sare, piper, câteva linguri de muștar.
  • Maioneza se amestecă cu legumele tăiate cubulețe și carnea. Se adaugă mazărea și morcovii Bonduelle și se amestecă bine.
  • După ce totul este bine omogenizat, se aranjează pe platouri și cu restul de maioneză, se decorează salata și se servește. Eu am așezat-o sub formă de pălărie, pentru a fi mai deosebită.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de boef
10 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (550 g) Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
  • 1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
  • 5 cartofi
  • 1 buc. mică țelină
  • 1 piept de pui
  • 500 g maioneză
  • 10 g sare
  • 10 g piper
  • 2 linguri muștar
  • 2 rădăcini de pătrunjel mari
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Legumele și carnea se fierb în apă cu puțină sare și, după ce au fiert, se scot imediat și se pun deoparte, la răcit. Se taie cubulețe, la fel și castraveciorii. Se dă sare, piper, câteva linguri de muștar.

  • Pasul 2

    Maioneza se amestecă cu legumele tăiate cubulețe și carnea. Se adaugă mazărea și morcovii Bonduelle și se amestecă bine.

  • Pasul 3

    După ce totul este bine omogenizat, se aranjează pe platouri și cu restul de maioneză, se decorează salata și se servește. Eu am așezat-o sub formă de pălărie, pentru a fi mai deosebită.