Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată asiatică cu orez

Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

Pași de preparare

 • Într-o tigaie cu puțin ulei punem la sotat amestecul mexican cu orez, timp de 10 minute, condimentăm cu sare și acoperim tigaia cu un capac.

 • Într-un bol mic, în timp ce legumele se sotează, pregătim dressing-ul. Mixăm compoziția formată din ulei de măsline, zeama de la o lămâie, miere, sare și piper.

 • După ce legumele cu orez s-au sotat, le transferăm într-un bol, peste care adăugăm prazul și pătrunjelul tăiat. Peste amestec vărsăm dressing-ul și amestecăm totul, iar salata este gata de servire.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată asiatică cu orez
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Într-o tigaie cu puțin ulei punem la sotat amestecul mexican cu orez, timp de 10 minute, condimentăm cu sare și acoperim tigaia cu un capac.

 • Pasul 2

  Într-un bol mic, în timp ce legumele se sotează, pregătim dressing-ul. Mixăm compoziția formată din ulei de măsline, zeama de la o lămâie, miere, sare și piper.

 • Pasul 3

  După ce legumele cu orez s-au sotat, le transferăm într-un bol, peste care adăugăm prazul și pătrunjelul tăiat. Peste amestec vărsăm dressing-ul și amestecăm totul, iar salata este gata de servire.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.