Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Rulouri din știucă cu mix de legume Bonduelle în aspic

O rețetă rapidă, delicioasă și, mai ales, sănătoasă! Anișoara Ursan

Pași de preparare

 • Se pune la fiert 500 ml apă cu un praf de sare. La primul clocot se varsă mixul de legume congelate și se lasă să fiarbă 7 minute, după care se scurg bine, iar apa în care au fiert se lasă să se limpezească.

 • Peștele curățat de solzi și intestine se spală în mai multe ape reci, apoi se filetează cu un cuțit ascuțit. Se sărează și piperează, după gust, fiecare file de pește.

 • Se împart legumele fierte și scurse în forme de savarine sau alte forme, după preferință. Apa limpezită în care au fiert legumele se amestecă cu gelatina hidratată în 100 ml apă rece și apoi topită la bain-marin, apoi se adaugă peste legumele din fiecare formă, atât cât să le acopere. Se dau formele la rece 1-2 ore, apoi se scot din forme și se transferă pe platou.

 • Pe fiecare file de pește se pune câte o jumătate de cățel de usturoi, se rulează strâns și se prinde cu câte o scobitoare de bambus. Se prăjesc în ulei încins, apoi se scot pe șervețele absorbante. Fiecare rulou se servește pe câte o formă de aspic cu legume. Sunt delicioase!

Rețete care te-ar putea interesa

Rulouri din știucă cu mix de legume Bonduelle în aspic
4 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se pune la fiert 500 ml apă cu un praf de sare. La primul clocot se varsă mixul de legume congelate și se lasă să fiarbă 7 minute, după care se scurg bine, iar apa în care au fiert se lasă să se limpezească.

 • Pasul 2

  Peștele curățat de solzi și intestine se spală în mai multe ape reci, apoi se filetează cu un cuțit ascuțit. Se sărează și piperează, după gust, fiecare file de pește.

 • Pasul 3

  Se împart legumele fierte și scurse în forme de savarine sau alte forme, după preferință. Apa limpezită în care au fiert legumele se amestecă cu gelatina hidratată în 100 ml apă rece și apoi topită la bain-marin, apoi se adaugă peste legumele din fiecare formă, atât cât să le acopere. Se dau formele la rece 1-2 ore, apoi se scot din forme și se transferă pe platou.

 • Pasul 4

  Pe fiecare file de pește se pune câte o jumătate de cățel de usturoi, se rulează strâns și se prinde cu câte o scobitoare de bambus. Se prăjesc în ulei încins, apoi se scot pe șervețele absorbante. Fiecare rulou se servește pe câte o formă de aspic cu legume. Sunt delicioase!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.