1. >Rețete
  2. >Rulouri de pui cu brânză albastră și morcovi caramelizați

Rulouri de pui cu brânză albastră și morcovi caramelizați

O combinație spectaculoasă de arome și culori.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 bucată piept de pui

200 g brânză albastră

2 linguri parmezan

1 lingură ulei de măsline

1 lingură suc de mere

1 lingură sos de soia

Câteva bucăți rucola

1 vârf sare

2 căței usturoi

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

1 bucată piept de pui

200 g brânză albastră

2 linguri parmezan

1 lingură ulei de măsline

1 lingură suc de mere

1 lingură sos de soia

Câteva bucăți rucola

1 vârf sare

2 căței usturoi

Piper
  1. Pași 1
    Pieptul de pui se bate ca pentru șnițel, iar pe fiecare bucată se pune câte un bastonaș de brânză albastră.
  2. Pași 2
    Se formează rulourile care se pun în folie de aluminiu.
  3. Pași 3
    Rulourile se pun la fiert în apă simplă,10 minute, din momentul în care a început sa fiarbă.
  4. Pași 4
    Morcovii se trec pe sub jet de apă și se pun la prăjit în ulei, împreună cu usturoiul . Se întorc ușor pe toate părțile, până încep să capete culoare. Se adaugă sucul de mere și sosul de soia și se mai prăjesc 5 minute până scade sucul și morcovii devin arămii.
  5. Pași 5
    Se așează pe farfurie alături de rulouri, se decorează cu frunze de rucola și se presară cu parmezan ras. Sarea și piperul sunt opționale.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Smoothie de morcovi și mango

    Un boost de energie într-un pahar de smoothie!

  • Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...

    O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!

  • Supă Minestrone cu dovleac

    O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.