Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Rulouri de pui cu brânză albastră și morcovi caramelizați

O combinație spectaculoasă de arome și culori. Camelia Croitor

Pași de preparare

  • Pieptul de pui se bate ca pentru șnițel, iar pe fiecare bucată se pune câte un bastonaș de brânză albastră.
  • Se formează rulourile care se pun în folie de aluminiu.
  • Rulourile se pun la fiert în apă simplă,10 minute, din momentul în care a început sa fiarbă.
  • Morcovii se trec pe sub jet de apă și se pun la prăjit în ulei, împreună cu usturoiul . Se întorc ușor pe toate părțile, până încep să capete culoare. Se adaugă sucul de mere și sosul de soia și se mai prăjesc 5 minute până scade sucul și morcovii devin arămii.
  • Se așează pe farfurie alături de rulouri, se decorează cu frunze de rucola și se presară cu parmezan ras. Sarea și piperul sunt opționale.

Rețete care te-ar putea interesa

Rulouri de pui cu brânză albastră și morcovi caramelizați
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 1 bucată piept de pui
  • 200 g brânză albastră
  • 2 linguri parmezan
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură suc de mere
  • 1 lingură sos de soia
  • Câteva bucăți rucola
  • 1 vârf sare
  • 2 căței usturoi
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul de pui se bate ca pentru șnițel, iar pe fiecare bucată se pune câte un bastonaș de brânză albastră.

  • Pasul 2

    Se formează rulourile care se pun în folie de aluminiu.

  • Pasul 3

    Rulourile se pun la fiert în apă simplă,10 minute, din momentul în care a început sa fiarbă.

  • Pasul 4

    Morcovii se trec pe sub jet de apă și se pun la prăjit în ulei, împreună cu usturoiul . Se întorc ușor pe toate părțile, până încep să capete culoare. Se adaugă sucul de mere și sosul de soia și se mai prăjesc 5 minute până scade sucul și morcovii devin arămii.

  • Pasul 5

    Se așează pe farfurie alături de rulouri, se decorează cu frunze de rucola și se presară cu parmezan ras. Sarea și piperul sunt opționale.