Pași de preparare
-
Am pus într-un vas făina, praful de copt și untura. Am amestecat bine, am adăugat gălbenușul, sarea, apoi smântâna, până am obținut un aluat elastic și ușor de întins. Am învelit în folie alimentară aluatul obținut și l-am pus la rece, până am făcut umplutura.
-
Într-o tigaie, am încins 2 linguri de ulei de susan, am adăugat amestecul de legume și le-am lăsat pe foc 10 minute. În timp ce legumele erau pe foc, am prăjit fileul de somon și l-am tăiat mărunt.
-
În legume am adăugat sosul de soia și le-am mai lăsat pe foc 5 minute. Am stins focul, am adăugat puțin piper și somonul, am amestecat ușor și am lăsat amestecul la răcit.
-
Am întins aluatul foarte subțire (ca aluatul pentru tăieței), am tăiat pătrate cu latura de 10 cm, am umplut cu amestecul de legume și le-am împachetat ca pe sărmăluțe.
-
Am dat rulourile prin ou bătut, apoi le-am tăvălit prin susan și susan amestecat cu mac, le-am pus într-o tavă pe hârtie de copt și le-am dat la cuptor pentru 30 de minute.