Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Rulouri cu legume și somon

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie. Florentina Petcu

Pași de preparare

  • Am pus într-un vas făina, praful de copt și untura. Am amestecat bine, am adăugat gălbenușul, sarea, apoi smântâna, până am obținut un aluat elastic și ușor de întins. Am învelit în folie alimentară aluatul obținut și l-am pus la rece, până am făcut umplutura.

  • Într-o tigaie, am încins 2 linguri de ulei de susan, am adăugat amestecul de legume și le-am lăsat pe foc 10 minute. În timp ce legumele erau pe foc, am prăjit fileul de somon și l-am tăiat mărunt.

  • În legume am adăugat sosul de soia și le-am mai lăsat pe foc 5 minute. Am stins focul, am adăugat puțin piper și somonul, am amestecat ușor și am lăsat amestecul la răcit.

  • Am întins aluatul foarte subțire (ca aluatul pentru tăieței), am tăiat pătrate cu latura de 10 cm, am umplut cu amestecul de legume și le-am împachetat ca pe sărmăluțe.

  • Am dat rulourile prin ou bătut, apoi le-am tăvălit prin susan și susan amestecat cu mac, le-am pus într-o tavă pe hârtie de copt și le-am dat la cuptor pentru 30 de minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Rulouri cu legume și somon
8 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle
  • 120 g unt
  • 1 gălbenuș de ou
  • 3-4 linguri smântână
  • 1/4 linguriță sare
  • 1/4 plic praf de copt
  • 250 g făină
  • 200 g somon
  • 1 lingură sos de soia
  • Piper
  • 1 ou
  • Semințe de susan
  • Semințe de mac
  • 2 linguri ulei de susan
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Am pus într-un vas făina, praful de copt și untura. Am amestecat bine, am adăugat gălbenușul, sarea, apoi smântâna, până am obținut un aluat elastic și ușor de întins. Am învelit în folie alimentară aluatul obținut și l-am pus la rece, până am făcut umplutura.

  • Pasul 2

    Într-o tigaie, am încins 2 linguri de ulei de susan, am adăugat amestecul de legume și le-am lăsat pe foc 10 minute. În timp ce legumele erau pe foc, am prăjit fileul de somon și l-am tăiat mărunt.

  • Pasul 3

    În legume am adăugat sosul de soia și le-am mai lăsat pe foc 5 minute. Am stins focul, am adăugat puțin piper și somonul, am amestecat ușor și am lăsat amestecul la răcit.

  • Pasul 4

    Am întins aluatul foarte subțire (ca aluatul pentru tăieței), am tăiat pătrate cu latura de 10 cm, am umplut cu amestecul de legume și le-am împachetat ca pe sărmăluțe.

  • Pasul 5

    Am dat rulourile prin ou bătut, apoi le-am tăvălit prin susan și susan amestecat cu mac, le-am pus într-o tavă pe hârtie de copt și le-am dat la cuptor pentru 30 de minute.