Pași de preparare
-
Spălăm vinetele și le ștergem pe un prosop de hârtie. Îndepărtăm cotorul și le feliem pe lung, cu o mandolină. Le condimentăm cu sare, piper, mix de condimente pe ambele părți și apoi le dăm prin făină. Le așezăm într-o tigaie cu ulei de floarea soarelui încins și le lăsăm să se prăjească timp de 1-2 minute, cât să capete o culoare rumenă. Le scurgem de surplusul de ulei.
-
Pregătim sosul pesto care este format din busuioc proaspăt, valeriană, usturoi, ulei de măsline, parmezan ras, muguri de pin, sare și piper. Pasăm cu un blender toate ingredientele până se formează o pastă omogenă.
-
Încingem o tigaie cu puțin ulei sau unt și lăsăm legumele Royal Mix să se călească timp de 3 minute, adăugăm pudră curry, sare, piper și mix de condimente, după gust.
-
Luăm pe rând câte o vânătă prăjită, adăugăm compoziția de legume apoi le rulăm pe fiecare în parte.