1. >Rețete
  2. >Rulouri de carne cu piure de mazăre

Rulouri de carne cu piure de mazăre

Excelent pentru momente speciale in familie!
Dificil
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle

Cuișoare

Sare

Piure de castane

Prune uscate îmbibate în coniac

250 g bacon

Rozmarin

Ulei de măsline

Puțin coniac

Semințe de muștar

50 g unt

Sare

100 ml. smântână

Suc de portocale

1 kg file de porc
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle

Cuișoare

Sare

Piure de castane

Prune uscate îmbibate în coniac

250 g bacon

Rozmarin

Ulei de măsline

Puțin coniac

Semințe de muștar

50 g unt

Sare

100 ml. smântână

Suc de portocale

1 kg file de porc
  1. Pași 1
    Mai întâi de toate, prunele uscate sunt puse la marinat în coniac cu o seară înainte. Carnea de porc se taie cu un cuțit ascuțit de-a lungul osului pentru a obține o bandă de carne.
  2. Pași 2
    Mai multe semințe de muștar sunt amestecate cu 5-6 cuișoare și sare și apoi presărate peste carne. Aplicați piureul de castane, întinzându-l uniform. Aplicați în mod uniform mazărea Vapeur direct din plicul înghețat (aproximativ o jumătate de conținut) și prunele. Așezați ușor, dar ferm, mazărea Bonduelle peste carne și infășurati bucățile de carne în rulouri.
  3. Pași 3
    Ruloul de carne obținut este înfășurat în bucăți de slănină, inclusiv rozmarin.
  4. Pași 4
    Întrun vas de cuptor puneți puțin ulei și coniac și puneți ruloul de carne. Coaceți la 180 ° C timp de 11,5 ore.
  5. Pași 5
    Puneți restul de mazăre (o jumătate de pungă) în tigaie, cu puțin unt, sare și câteva cuișoare. După 3 minute, punețil întrun castron, adăgați smântâna și sucul de portocale și apoi mixați conținutul cu un mixer vertical.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Cotlet de miel cu mazăre și piure de con...

    Adună toată familia la masa de Paște cu o rețetă traditională cu cotlet de miel și piure de conopidă.

  • Ciorba de perișoare

    O ciorbă tradițională foarte gustoasă.

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.