Mai întâi de toate, prunele uscate sunt puse la marinat în coniac cu o seară înainte. Carnea de porc se taie cu un cuțit ascuțit de-a lungul osului pentru a obține o bandă de carne.
Pași 2
Mai multe semințe de muștar sunt amestecate cu 5-6 cuișoare și sare și apoi presărate peste carne. Aplicați piureul de castane, întinzându-l uniform. Aplicați în mod uniform mazărea Vapeur direct din plicul înghețat (aproximativ o jumătate de conținut) și prunele. Așezați ușor, dar ferm, mazărea Bonduelle peste carne și infășurati bucățile de carne în rulouri.
Pași 3
Ruloul de carne obținut este înfășurat în bucăți de slănină, inclusiv rozmarin.
Pași 4
Întrun vas de cuptor puneți puțin ulei și coniac și puneți ruloul de carne. Coaceți la 180 ° C timp de 11,5 ore.
Pași 5
Puneți restul de mazăre (o jumătate de pungă) în tigaie, cu puțin unt, sare și câteva cuișoare. După 3 minute, punețil întrun castron, adăgați smântâna și sucul de portocale și apoi mixați conținutul cu un mixer vertical.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Cotlet de miel cu mazăre și piure de con...
Adună toată familia la masa de Paște cu o rețetă traditională cu cotlet de miel și piure de conopidă.
Ciorba de perișoare
O ciorbă tradițională foarte gustoasă.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.