Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Rulouri de carne cu piure de mazăre

Excelent pentru momente speciale de familie.

Pași de preparare

 • Mai întâi de toate, prunele uscate sunt puse la marinat în coniac cu o seară înainte. Carnea de porc se taie cu un cuțit ascuțit de-a lungul osului pentru a obține o bandă de carne.

 • Mai multe semințe de muștar sunt amestecate cu 5-6 cuișoare și sare și apoi presărate peste carne. Aplicați piureul de castane, întinzându-l uniform. Aplicați în mod uniform mazărea Vapeur direct din plicul înghețat (aproximativ o jumătate de conținut) și prunele. Așezați ușor, dar ferm, mazărea Bonduelle peste carne și infășurati bucățile de carne în rulouri.

 • Ruloul de carne obținut este înfășurat în bucăți de slănină, inclusiv rozmarin.

 • Într-un vas de cuptor puneți puțin ulei și coniac și puneți ruloul de carne. Coaceți la 180 ° C timp de 1-1,5 ore.

 • Puneți restul de mazăre (o jumătate de pungă) în tigaie, cu puțin unt, sare și câteva cuișoare. După 3 minute, puneți-l într-un castron, adăgați smântâna și sucul de portocale și apoi mixați conținutul cu un mixer vertical.

Rețete care te-ar putea interesa

Rulouri de carne cu piure de mazăre
4 persoane 30-45 min Complex
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Mai întâi de toate, prunele uscate sunt puse la marinat în coniac cu o seară înainte. Carnea de porc se taie cu un cuțit ascuțit de-a lungul osului pentru a obține o bandă de carne.

 • Pasul 2

  Mai multe semințe de muștar sunt amestecate cu 5-6 cuișoare și sare și apoi presărate peste carne. Aplicați piureul de castane, întinzându-l uniform. Aplicați în mod uniform mazărea Vapeur direct din plicul înghețat (aproximativ o jumătate de conținut) și prunele. Așezați ușor, dar ferm, mazărea Bonduelle peste carne și infășurati bucățile de carne în rulouri.

 • Pasul 3

  Ruloul de carne obținut este înfășurat în bucăți de slănină, inclusiv rozmarin.

 • Pasul 4

  Într-un vas de cuptor puneți puțin ulei și coniac și puneți ruloul de carne. Coaceți la 180 ° C timp de 1-1,5 ore.

 • Pasul 5

  Puneți restul de mazăre (o jumătate de pungă) în tigaie, cu puțin unt, sare și câteva cuișoare. După 3 minute, puneți-l într-un castron, adăgați smântâna și sucul de portocale și apoi mixați conținutul cu un mixer vertical.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.