Pași de preparare
-
Mai întâi de toate, prunele uscate sunt puse la marinat în coniac cu o seară înainte. Carnea de porc se taie cu un cuțit ascuțit de-a lungul osului pentru a obține o bandă de carne.
-
Mai multe semințe de muștar sunt amestecate cu 5-6 cuișoare și sare și apoi presărate peste carne. Aplicați piureul de castane, întinzându-l uniform. Aplicați în mod uniform mazărea Vapeur direct din plicul înghețat (aproximativ o jumătate de conținut) și prunele. Așezați ușor, dar ferm, mazărea Bonduelle peste carne și infășurati bucățile de carne în rulouri.
-
Ruloul de carne obținut este înfășurat în bucăți de slănină, inclusiv rozmarin.
-
Într-un vas de cuptor puneți puțin ulei și coniac și puneți ruloul de carne. Coaceți la 180 ° C timp de 1-1,5 ore.
-
Puneți restul de mazăre (o jumătate de pungă) în tigaie, cu puțin unt, sare și câteva cuișoare. După 3 minute, puneți-l într-un castron, adăgați smântâna și sucul de portocale și apoi mixați conținutul cu un mixer vertical.