Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Rulouri de ardei gras umplute cu fasole verde

O rețetă gustoasă și simplă.

Pași de preparare

  • Se coace ardeiul în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C aproximativ 25-30 de minute. Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie alimentară. Se lasă să se răcească complet, apoi se curăță de coji și semințe. Se taie pe lungime în 3-4 părți egale.

  • Într-o tigaie se pune o lingură de ulei, se adaugă ceapa, usturoiul și pătrunjelul tocate. Se călesc toate ușor și se adaugă fasolea. Se gătesc, amestecând, 2-3 minute la foc mediu. Se condimentează după gust, se iau de pe foc și se răcesc complet.

  • Se prepară dressingul: într-un castron se amestecă uleiul și oțetul, se adaugă sare și piper după gust.

  • Fasolea se învelește frumos în ardei într-un rulou și se închide cu o scobitoare.

  • Se așază ruloul pe farfurie.

  • Înainte de servire, se decorează cu măsline, nuci de pin și se toarnă dressingul.

Rețete care te-ar putea interesa

Rulouri de ardei gras umplute cu fasole verde
4 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 250 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 3 linguri oțet balsamic light
  • 5 linguri ulei de măsline
  • Sare după gust
  • Piper după gust
  • 1 lingură nuci de pin
  • 300 g măsline fără sâmburi
  • 4 ardei grașo galbeni
  • 1/2 ceapă
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se coace ardeiul în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C aproximativ 25-30 de minute. Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie alimentară. Se lasă să se răcească complet, apoi se curăță de coji și semințe. Se taie pe lungime în 3-4 părți egale.

  • Pasul 2

    Într-o tigaie se pune o lingură de ulei, se adaugă ceapa, usturoiul și pătrunjelul tocate. Se călesc toate ușor și se adaugă fasolea. Se gătesc, amestecând, 2-3 minute la foc mediu. Se condimentează după gust, se iau de pe foc și se răcesc complet.

  • Pasul 3

    Se prepară dressingul: într-un castron se amestecă uleiul și oțetul, se adaugă sare și piper după gust.

  • Pasul 4

    Fasolea se învelește frumos în ardei într-un rulou și se închide cu o scobitoare.

  • Pasul 5

    Se așază ruloul pe farfurie.

  • Pasul 6

    Înainte de servire, se decorează cu măsline, nuci de pin și se toarnă dressingul.