Pași de preparare
-
Ardeii, ciupercile și șunca de pui se taie în cubulețe mici. Gelatina se pune la hidratat în 150 ml supă de pui, apoi se topește pe baie de aburi și se adaugă peste legumele și șunca tăiate cuburi. Se adaugă și boabele de porumb, se omogenizează compoziția și se dă deoparte.
-
Cașcavalul se taie îin cuburi mai mărișoare și se pune într-un vas, apoi se introduce la cuptorul cu microunde. Se lasă 3 reprize de câte 1 minut, amestecând în el între reprize, până se topește complet. Se scurge grăsimea rezultată, dacă există. Cașcavalul topit se pune într-o pungă de congelator (30x20) și, cu ajutorul unui sucitor, se întinde într-un strat uniform, gros de 3-4 mm.
-
Se transferă foaia de cașcaval pe o bucată de folie alimentară, se pune compoziția în strat uniform peste foaia de cașcaval și se rulează pe lungime, ajutându-ne de folia alimentară.
-
La final se înnoadă capetele și se dă rulada la rece, până în momentul servirii.
-
Se va tăia în felii, cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit.