Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ruladă de spanac și porumb

O rețetă pe gustul tuturor. Camelia Spiridon

Pași de preparare

  • Într-o tigaie punem uleiul la încins. Adăugăm ceapa tocată și sarea și lăsăm să se călească ușor. După ce ceapa a devenit lucioasă, adăugăm spanacul dezghețat la temperatura camerei și călim încă 5 minute.
  • După ce s-a răcit, adăugăm oul și boabele de porumb. Amestecam bine.
  • Pe foaia de foietaj, întindem compoziția cu spanac. Deasupra punem cașcavalul ras.
  • Rulăm și apoi punem rulada într-o tavă de cozonac tapetată cu hârtie de copt. Ungem cu ou bătut, presărăm semințe de susan și dăm pentru 30 minute în cuptorul încălzit la 170 grade. Lăsăm să se răcească și porționăm.

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă de spanac și porumb
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 vârf linguriță piper
  • 1 linguriță sare
  • 1 ou
  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 1 linguriță Semințe de susan
  • 150 g cașcaval ras
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie punem uleiul la încins. Adăugăm ceapa tocată și sarea și lăsăm să se călească ușor. După ce ceapa a devenit lucioasă, adăugăm spanacul dezghețat la temperatura camerei și călim încă 5 minute.

  • Pasul 2

    După ce s-a răcit, adăugăm oul și boabele de porumb. Amestecam bine.

  • Pasul 3

    Pe foaia de foietaj, întindem compoziția cu spanac. Deasupra punem cașcavalul ras.

  • Pasul 4

    Rulăm și apoi punem rulada într-o tavă de cozonac tapetată cu hârtie de copt. Ungem cu ou bătut, presărăm semințe de susan și dăm pentru 30 minute în cuptorul încălzit la 170 grade. Lăsăm să se răcească și porționăm.