Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ruladă de brânză și spanac

O rețetă delicioasă. Merită încercată. Alina Cercel

Pași de preparare

  • Încingem 3 linguri de ulei de măsline într-o crăticioară și prăjim făina de secara 1 minut. Adăugăm spanacul, cașcavalul ras și pătrunjel tocat. Presărăm sare și piper, amestecăm bine și luăm de pe foc.
  • Punem hârtie de copt într-o tavă întinsă și punem toată compoziția de spanac. Nivelam și coacem 15 minute la foc moderat. Scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească.
  • Frecăm telemeaua rasă cu iaurt și puțin pătrunjel. Întindem crema pe toată suprafața spanacului copt și răcit. Tăiem șunca de pui fâșii și le adăugăm din loc în loc.
  • Rulăm ușor, îndepărtând hârtia puțin câte puțin. Păstrăm la rece.

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă de brânză și spanac
8 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
  • 100 g cașcaval ras
  • 200 g telemea
  • 50 g iaurt
  • 70 g șuncă pui
  • 25 g făină secară
  • 20 g pătrunjel
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 praf sare
  • 1 praf piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Încingem 3 linguri de ulei de măsline într-o crăticioară și prăjim făina de secara 1 minut. Adăugăm spanacul, cașcavalul ras și pătrunjel tocat. Presărăm sare și piper, amestecăm bine și luăm de pe foc.

  • Pasul 2

    Punem hârtie de copt într-o tavă întinsă și punem toată compoziția de spanac. Nivelam și coacem 15 minute la foc moderat. Scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească.

  • Pasul 3

    Frecăm telemeaua rasă cu iaurt și puțin pătrunjel. Întindem crema pe toată suprafața spanacului copt și răcit. Tăiem șunca de pui fâșii și le adăugăm din loc în loc.

  • Pasul 4

    Rulăm ușor, îndepărtând hârtia puțin câte puțin. Păstrăm la rece.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.