1. >Rețete
  2. >Ruladă de brânză și spanac

Ruladă de brânză și spanac

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle

100 g cașcaval ras

200 g telemea

50 g iaurt

70 g șuncă pui

25 g făină secară

20 g pătrunjel

3 linguri ulei de măsline

1 praf sare

1 praf piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle

100 g cașcaval ras

200 g telemea

50 g iaurt

70 g șuncă pui

25 g făină secară

20 g pătrunjel

3 linguri ulei de măsline

1 praf sare

1 praf piper
  1. Pași 1
    Încingem 3 linguri de ulei de măsline într-o crăticioară și prăjim făina de secara 1 minut. Adăugăm spanacul, cașcavalul ras și pătrunjel tocat. Presărăm sare și piper, amestecăm bine și luăm de pe foc.
  2. Pași 2
    Punem hârtie de copt într-o tavă întinsă și punem toată compoziția de spanac. Nivelam și coacem 15 minute la foc moderat. Scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească.
  3. Pași 3
    Frecăm telemeaua rasă cu iaurt și puțin pătrunjel. Întindem crema pe toată suprafața spanacului copt și răcit. Tăiem șunca de pui fâșii și le adăugăm din loc în loc.
  4. Pași 4
    Rulăm ușor, îndepărtând hârtia puțin câte puțin. Păstrăm la rece.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă