Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ruladă de brânză și spanac

O rețetă delicioasă. Merită încercată. Alina Cercel

Pași de preparare

  • Încingem 3 linguri de ulei de măsline într-o crăticioară și prăjim făina de secara 1 minut. Adăugăm spanacul, cașcavalul ras și pătrunjel tocat. Presărăm sare și piper, amestecăm bine și luăm de pe foc.

  • Punem hârtie de copt într-o tavă întinsă și punem toată compoziția de spanac. Nivelam și coacem 15 minute la foc moderat. Scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească.

  • Frecăm telemeaua rasă cu iaurt și puțin pătrunjel. Întindem crema pe toată suprafața spanacului copt și răcit. Tăiem șunca de pui fâșii și le adăugăm din loc în loc.

  • Rulăm ușor, îndepărtând hârtia puțin câte puțin. Păstrăm la rece.

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă de brânză și spanac
8 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
  • 100 g cașcaval ras
  • 200 g telemea
  • 50 g iaurt
  • 70 g șuncă pui
  • 25 g făină secară
  • 20 g pătrunjel
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 praf sare
  • 1 praf piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Încingem 3 linguri de ulei de măsline într-o crăticioară și prăjim făina de secara 1 minut. Adăugăm spanacul, cașcavalul ras și pătrunjel tocat. Presărăm sare și piper, amestecăm bine și luăm de pe foc.

  • Pasul 2

    Punem hârtie de copt într-o tavă întinsă și punem toată compoziția de spanac. Nivelam și coacem 15 minute la foc moderat. Scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească.

  • Pasul 3

    Frecăm telemeaua rasă cu iaurt și puțin pătrunjel. Întindem crema pe toată suprafața spanacului copt și răcit. Tăiem șunca de pui fâșii și le adăugăm din loc în loc.

  • Pasul 4

    Rulăm ușor, îndepărtând hârtia puțin câte puțin. Păstrăm la rece.