Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ruladă de pui umplută cu morcovi și mazăre Bonduelle

Această ruladă nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbători. Ilie Șandru

Pași de preparare

  • Pieptul de pui, învelit într-o folie alimentară, îl batem puțin. Carnea tocată o potrivim cu sare și piper.

  • Îi mai adăugăm o linguriță de cimbru.

  • Peste pieptul de pui punem carnea tocată.

  • Morcovii și mazărea se scot din cutie și borcan, le clătim, după care se pune pe ele sare și piper. Le punem peste pieptul de pui și ardeiul la fel, tăiat subțire.

  • Rulăm rulada bine și o învelim în folie de aluminiu, o punem într-un vas de Yena și o dăm la cuptor, adăugând ulei, foile de dafin și puțină apă.

  • Când este gata, se scoate din cuptor și se lasă să se răcească, pentru a o putea tăia.

  • Se poate servi ca atare.

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă de pui umplută cu morcovi și mazăre Bonduelle
4 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 10-12 bucăți Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 265 g Mazăre verde boabe, dulce Bonduelle
  • 2 bucăți piept pui dezosat
  • 200 grame carne tocată
  • Ardei gras/gogoșar roșu
  • Piper
  • Sare
  • Cimbru
  • 100 ml. ulei
  • 3 foi dafin
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul de pui, învelit într-o folie alimentară, îl batem puțin. Carnea tocată o potrivim cu sare și piper.

  • Pasul 2

    Îi mai adăugăm o linguriță de cimbru.

  • Pasul 3

    Peste pieptul de pui punem carnea tocată.

  • Pasul 4

    Morcovii și mazărea se scot din cutie și borcan, le clătim, după care se pune pe ele sare și piper. Le punem peste pieptul de pui și ardeiul la fel, tăiat subțire.

  • Pasul 5

    Rulăm rulada bine și o învelim în folie de aluminiu, o punem într-un vas de Yena și o dăm la cuptor, adăugând ulei, foile de dafin și puțină apă.

  • Pasul 6

    Când este gata, se scoate din cuptor și se lasă să se răcească, pentru a o putea tăia.

  • Pasul 7

    Se poate servi ca atare.