Pași de preparare
-
Se spală pieptul de pui, se taie felii subțiri și se bate cu un ciocan de șnițele. După ce se condimentează cu sare și piper se dă la rece pentru 30 de minute. Se spală spanacul, se mărunțește și se călește 5 minute într-o tigaie cu unt. Se adaugă sare, piper și usturoi pisat. Se lasă umplutura să se răcească și apoi se adaugă ouăle bătute spumă.
-
Se pune umplutura de spanac și mozzarella peste feliile de pui, se rulează pieptul strâns, apoi se leagă cu sfoară, ca să nu se împrăștie.
-
Se pune într-o tavă, împreună cu supă strecurată de legume, ciupercile și mandarinele. Se unge rulada cu unt, se acoperă cu folie de aluminiu înțepată în câteva locuri și se pune la cuptor circa 45 de minute.
-
După cele 45 de minute, se îndepărtează folia de aluminiu și se mai lasă rulada la cuptor încă 20 de minute pentru a se rumeni.