Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ruladă de pui cu spanac

Ruladă de pui cu spanac pe un blat de ciuperci cu mandarine. Diana Gabriela Ciocirlan

Pași de preparare

  • Se spală pieptul de pui, se taie felii subțiri și se bate cu un ciocan de șnițele. După ce se condimentează cu sare și piper se dă la rece pentru 30 de minute. Se spală spanacul, se mărunțește și se călește 5 minute într-o tigaie cu unt. Se adaugă sare, piper și usturoi pisat. Se lasă umplutura să se răcească și apoi se adaugă ouăle bătute spumă.

  • Se pune umplutura de spanac și mozzarella peste feliile de pui, se rulează pieptul strâns, apoi se leagă cu sfoară, ca să nu se împrăștie.

  • Se pune într-o tavă, împreună cu supă strecurată de legume, ciupercile și mandarinele. Se unge rulada cu unt, se acoperă cu folie de aluminiu înțepată în câteva locuri și se pune la cuptor circa 45 de minute.

  • După cele 45 de minute, se îndepărtează folia de aluminiu și se mai lasă rulada la cuptor încă 20 de minute pentru a se rumeni.

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă de pui cu spanac
6 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 400 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 700 g piept de pui
  • 5 felii mozzarella
  • 4 căței usturoi
  • 2 mandarine
  • 2 ouă
  • 60 g unt
  • 250 ml. supă de legume
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală pieptul de pui, se taie felii subțiri și se bate cu un ciocan de șnițele. După ce se condimentează cu sare și piper se dă la rece pentru 30 de minute. Se spală spanacul, se mărunțește și se călește 5 minute într-o tigaie cu unt. Se adaugă sare, piper și usturoi pisat. Se lasă umplutura să se răcească și apoi se adaugă ouăle bătute spumă.

  • Pasul 2

    Se pune umplutura de spanac și mozzarella peste feliile de pui, se rulează pieptul strâns, apoi se leagă cu sfoară, ca să nu se împrăștie.

  • Pasul 3

    Se pune într-o tavă, împreună cu supă strecurată de legume, ciupercile și mandarinele. Se unge rulada cu unt, se acoperă cu folie de aluminiu înțepată în câteva locuri și se pune la cuptor circa 45 de minute.

  • Pasul 4

    După cele 45 de minute, se îndepărtează folia de aluminiu și se mai lasă rulada la cuptor încă 20 de minute pentru a se rumeni.