Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ruladă de pui cu spanac Bonduelle

O rețetă deosebită. Maria Gyorfi

Pași de preparare

  • Se spală carnea, se curăță de pieliță, se condimentează cu sare și piper și se pune între două folii de plastic. Se bate cu ciocanul de șnițele până ajunge la grosimea de 1 cm.
  • Se clătește ceapa tocată mărunt, se adaugă spanacul, sare și piper și se lasă să fiarbă la foc mic, până când amestecul devine o pastă omogenă.
  • Se toarnă spanacul peste pieptul de pui, se întinde uniform (se lasă liber pe margini cam 1 cm), se presară cașcavalul ras, se condimentează cu puțin piper, se rulează și se prinde cu scobitori.
  • Se pune într-o tavă termorezistentă cu puțină apă și 2 linguri de ulei. Se coace în cuptorul încins 30 minute, se întoarce pe partea cealaltă și se mai lasă aproximativ 30 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă de pui cu spanac Bonduelle
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
  • 1 piept de pui mare, dezosat
  • 100 g cașcaval ras
  • 2 linguri cu ulei de floarea soarelui
  • 1/2 ceapă
  • Sare alimentară
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se spală carnea, se curăță de pieliță, se condimentează cu sare și piper și se pune între două folii de plastic. Se bate cu ciocanul de șnițele până ajunge la grosimea de 1 cm.

  • Pasul 2

    Se clătește ceapa tocată mărunt, se adaugă spanacul, sare și piper și se lasă să fiarbă la foc mic, până când amestecul devine o pastă omogenă.

  • Pasul 3

    Se toarnă spanacul peste pieptul de pui, se întinde uniform (se lasă liber pe margini cam 1 cm), se presară cașcavalul ras, se condimentează cu puțin piper, se rulează și se prinde cu scobitori.

  • Pasul 4

    Se pune într-o tavă termorezistentă cu puțină apă și 2 linguri de ulei. Se coace în cuptorul încins 30 minute, se întoarce pe partea cealaltă și se mai lasă aproximativ 30 minute.