1. >Rețete
  2. >Ruladă de carne cu legume, în cetină de brad

Ruladă de carne cu legume, în cetină de brad

Un antreu cu o aromă deosebită!
Ușor
5 persoane
48 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
400 ml. vin alb dulce

1 linguriță sare

1 linguriță zahăr

1/2 linguriță boia dulce

Umplutură:

150 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

250 g cașcaval

100 g morcov

1 ou mediu

1 linguriță Ierburi de Provence

15 g quinoa expandat

1/4 linguriță sare

1/4 linguriță piper
Ingrediente pentru 5 persoane
400 ml. vin alb dulce

1 linguriță sare

1 linguriță zahăr

1/2 linguriță boia dulce

Umplutură:

150 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

250 g cașcaval

100 g morcov

1 ou mediu

1 linguriță Ierburi de Provence

15 g quinoa expandat

1/4 linguriță sare

1/4 linguriță piper
  1. Pași 1
    Amestecăm sarea cu zahărul și cu boiaua de ardei și ungem mușchiul cu acest amestec. Îl punem într-un vas și-l dăm la frigider pentru o zi. A doua zi acoperim mușchiul cu vin alb, punem o folie alimentară și îl băgăm din nou la frigider minim 1 zi, maxim 5 zile.
  2. Pași 2
    Scoatem mușchiul din vin, îl uscăm cu un șervet de hârtie, îl tăiem astfel încât să obținem o suprafață cât mai mare. Punem carnea între doua folii alimentare și o batem foarte bine cu un ciocan pentru șnițele.
  3. Pași 3
    Tăiem morcovul fâșii, pe care le opărim 5 minute. Cașcavalul îl amestecăm cu ierburile de Provence, sare și piper. Întindem 1/3 din cantitatea de cașcaval pe carnea bătută. Punem fâșiile de morcov.
  4. Pași 4
    Batem oul și încorporam în el mazărea bine scursă, quinoa și 1/3 din cașcavalul răzuit apoi punem totul peste fâșiile de morcov. Deasupra punem restul de cașcaval.
  5. Pași 5
    Rulăm cu grijă carnea, o legăm bine, apoi o învelim în cetină de brad și o legăm din nou. Punem rulada întro tavă, pe un grătar. Punem apă în tava, dar să fie sub nivelul grătarului, și o acoperim cu folie de aluminiu. Introducem în cuptorul preîncălzit la 190 grade C pentru o oră, o oră și 10 minute. Scoatem din cuptor, lăsăm la răcit complet, scoatem cetina și apoi băgăm rulada în frigider până în momentul servirii. Saveți poftă!
Sfaturi în bucătărie
Notă! Colectați cetina de brad dintr-un loc lipsit de poluare și spălați-o extrem de bine înainte de utilizare.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Zucchini umpluți cu legume

    Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!

  • Omletă cu legume și șuncă

    Un mic dejun consistent și gustos!

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...