Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ruladă cu ciuperci și ficăței

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi. Oana Raica

Pași de preparare

  • Cureți, speli și tai mărunt ceapa și o pui la călit. Ficățeii îi fierbi 10 minute și îi lași să se răcorească, după care îi tai cubulețe mici.

  • Tai și ciupercile, toci și verdeața. Amesteci ceapa călită cu ciupercile tăiate, ficățeii și verdeața tocată, condimente și adaugi și un ou.

  • Întinzi foaia de aluat, acoperi cu un strat de felii de cașcaval, peste pui compoziția cu ciuperci și rulezi strâns. Fixezi marginile cu scobitori și pui rulada într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

  • Coci la foc potrivit 40 de minute în cuptorul preîncălzit. Scoți tava, ungi rulada cu ou bătut și pui vinul roșu în tavă. Mai dai la cuptor 10 minute. Poftă bună.

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă cu ciuperci și ficăței
10 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi
  • 400 g aluat foietaj
  • 250 g ficăței de pasăre
  • 1 ceapă mare
  • 2 cepe
  • 2 ouă
  • 150 g cașcaval feliat
  • Pătrunjel tocat
  • Mărar tocat
  • 100 ml. vin roșu
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Cureți, speli și tai mărunt ceapa și o pui la călit. Ficățeii îi fierbi 10 minute și îi lași să se răcorească, după care îi tai cubulețe mici.

  • Pasul 2

    Tai și ciupercile, toci și verdeața. Amesteci ceapa călită cu ciupercile tăiate, ficățeii și verdeața tocată, condimente și adaugi și un ou.

  • Pasul 3

    Întinzi foaia de aluat, acoperi cu un strat de felii de cașcaval, peste pui compoziția cu ciuperci și rulezi strâns. Fixezi marginile cu scobitori și pui rulada într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

  • Pasul 4

    Coci la foc potrivit 40 de minute în cuptorul preîncălzit. Scoți tava, ungi rulada cu ou bătut și pui vinul roșu în tavă. Mai dai la cuptor 10 minute. Poftă bună.