1. >Rețete
  2. >Ruladă de carne și legume la cuptor

Ruladă de carne și legume la cuptor

Ruladă de carne cu mazăre și morcovi la cuptor.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

50 g unt

2 căței usturoi

500 g carne de porc

1 lingură condiment carne porc

1 lingură delicat

100 g cașcaval tare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

50 g unt

2 căței usturoi

500 g carne de porc

1 lingură condiment carne porc

1 lingură delicat

100 g cașcaval tare
  1. Pași 1
    Se porționează mușchiulețul de porc, se bate bine cu bătătorul, se condimentează cu condiment de porc.
  2. Pași 2
    Peste carne se așează legumele călite în unt cu delicat și usturoi, se mai pune deasupra unt și cașcaval.
  3. Pași 3
    Se rulează și se dă la cuptor la foc încet, 40 de minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...