Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Roșii umplute cu omletă

O omletă simplă, transformată în ceva frumos și gustos. Marinescu Aurelian Costel

Pași de preparare

  • Scurgeți ciupercile clătite bine. Puneți-le la călit în uleiul încins. Tăiați un capac roșilor și, cu ajutorul unei linguri, scoateți mijlocul. Lăsați roșiile cu gura în jos să se scurgă.
  • Bateți ouăle într-un castron cu sare, piper și rozmarin. Turnați ouăle peste ciuperci. Prăjiți omleta pe ambele fețe. Scoateți omleta, lăsați-o să se răcească și tăiați-o fideluță .
  • Puneți omleta tăiată într-un castron. Adăugați maioneză și amestecați cu grijă. Umpleți roșiile cu omletă. Serviți roșiile pe frunze de salată.

Rețete care te-ar putea interesa

Roșii umplute cu omletă
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 140 g Ciuperci feliate Bonduelle
  • 2 ouă
  • 1 lingură maioneză
  • 2 roșii bine coapte, mai mari
  • Frunze de salată verde
  • 1 lingură ulei
  • Sare
  • Piper negru
  • Rozmarin
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Scurgeți ciupercile clătite bine. Puneți-le la călit în uleiul încins. Tăiați un capac roșilor și, cu ajutorul unei linguri, scoateți mijlocul. Lăsați roșiile cu gura în jos să se scurgă.

  • Pasul 2

    Bateți ouăle într-un castron cu sare, piper și rozmarin. Turnați ouăle peste ciuperci. Prăjiți omleta pe ambele fețe. Scoateți omleta, lăsați-o să se răcească și tăiați-o fideluță .

  • Pasul 3

    Puneți omleta tăiată într-un castron. Adăugați maioneză și amestecați cu grijă. Umpleți roșiile cu omletă. Serviți roșiile pe frunze de salată.