Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Roșii umplute cu omletă

O omletă simplă, transformată în ceva frumos și gustos. Marinescu Aurelian Costel

Pași de preparare

  • Scurgeți ciupercile clătite bine. Puneți-le la călit în uleiul încins. Tăiați un capac roșilor și, cu ajutorul unei linguri, scoateți mijlocul. Lăsați roșiile cu gura în jos să se scurgă.
  • Bateți ouăle într-un castron cu sare, piper și rozmarin. Turnați ouăle peste ciuperci. Prăjiți omleta pe ambele fețe. Scoateți omleta, lăsați-o să se răcească și tăiați-o fideluță .
  • Puneți omleta tăiată într-un castron. Adăugați maioneză și amestecați cu grijă. Umpleți roșiile cu omletă. Serviți roșiile pe frunze de salată.

Rețete care te-ar putea interesa

Roșii umplute cu omletă
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 140 g Ciuperci feliate Bonduelle
  • 2 ouă
  • 1 lingură maioneză
  • 2 roșii bine coapte, mai mari
  • Frunze de salată verde
  • 1 lingură ulei
  • Sare
  • Piper negru
  • Rozmarin
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Scurgeți ciupercile clătite bine. Puneți-le la călit în uleiul încins. Tăiați un capac roșilor și, cu ajutorul unei linguri, scoateți mijlocul. Lăsați roșiile cu gura în jos să se scurgă.

  • Pasul 2

    Bateți ouăle într-un castron cu sare, piper și rozmarin. Turnați ouăle peste ciuperci. Prăjiți omleta pe ambele fețe. Scoateți omleta, lăsați-o să se răcească și tăiați-o fideluță .

  • Pasul 3

    Puneți omleta tăiată într-un castron. Adăugați maioneză și amestecați cu grijă. Umpleți roșiile cu omletă. Serviți roșiile pe frunze de salată.