Pași de preparare
-
Încălzim cuptorul la 200 grade Celsius. Într-o tigaie, încălzim două linguri de ulei de măsline. Adăugăm ardeiul și ceapa și prăjim până când devin mai moi.
-
Fărâmițăm tofu în tigaie și continuăm să sotăm, amestecând. Adăugăm sarea, piperul și spanacul și lăsăm să se gătească aproximativ cinci minute. Luăm de pe foc și lăsăm deoparte pentru a se răci.
-
Tăiem capetele roșiilor și îndepărtam mijlocul lor. Adăugăm câteva picături de ulei de măsline deasupra roșiilor. Punem sare și piper și umplem fiecare roșie cu compoziția de tofu.
-
Într-o tavă adăugăm restul de ulei de măsline rămas. Punem roșiile în tavă.
-
Presărăm deasupra roșiilor tofu ras sau bucățele de tofu și băgăm la cuptor pentru 15-20 minute sau până când tofu de deasupra roșiilor devine auriu și roșiile devin moi.