1. >Rețete
  2. >Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate și rucola

Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate și rucola

O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.
Mediu
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
170 g ciuperci întregi Bonduelle

750 g supă bază de legume

250 g orez arborio

100 g roșii deshidratate

80 g roșii cherry

50 g rucola

o ceapă albă

100 g parmezan

100 g unt

60 ml vin alb sec

Piper alb

Sare
Ingrediente pentru 2 persoane
170 g ciuperci întregi Bonduelle

750 g supă bază de legume

250 g orez arborio

100 g roșii deshidratate

80 g roșii cherry

50 g rucola

o ceapă albă

100 g parmezan

100 g unt

60 ml vin alb sec

Piper alb

Sare
  1. Pași 1
    Mărunțim ceapa, roșiile deshidratate și cele proaspete și tăiem în felii mici parmezanul.
  2. Pași 2
    Topim untul într-o tigaie mare, la foc mediu spre mare. Adăugăm ceapa și lăsăm să se călească aproximativ 3 minute. Apoi adăugăm ciupercile întregi scurse de lichid în prealabil, lăsăm să fiarbă 2 minute, după care punem orezul. Reducem focul la mediu spre scăzut și amestecăm pentru a nu se lipi. Turnăm vinul și amestecăm ușor permițând orezului să absoarbă lichidul.
  3. Pași 3
    Adăugăm roșiile deshidratate, supa de legume, sare, piper, parmezan și gustăm pentru a vedea dacă orezul este fiert.
  4. Pași 4
    În încheiere, adăugăm roșiile cherry, rucola și un plus de parmezan la servire.
Sfaturi în bucătărie
Putem adăuga niște smântână lichidă pentru gust și aspect.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle

  • Lasagna rulată cu ciuperci și brânză

    Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna...

  • Ciulama de ciuperci

    Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină