Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Rigatoni încoronați cu legume și sos de smântână

O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.

Pași de preparare

  • Legumele Royal Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute. Rigatoni se fierb și ei separat, în apă cu sare, timpul recomandat pe ambalaj.

  • Într-o tigaie topim untul și îl aromatizăm cu usturoi, dar avem grijă să nu îl ardem. Stingem totul cu smântână pentru gătit și amestecăm până ce devin o cremă fină și densă. Adăugăm parmezanul ras și nu uităm să asezonăm cu sare și de piper.

  • În sosul obținut turnăm legumele Royal Mix Vapeur și rigatoni fierte și amestecăm cu grijă, astfel încât să acoperim toate ingredientele cu sos.

  • Dacă ni se pare că sosul este mult prea gros, îl putem subția cu puțină apă în care au fost fierte pastele.

  • Pe farfurie așezăm la bază pastele și punem pe deasupra legumele, pentru a obține un preparat colorat și apetisant.

Rețete care te-ar putea interesa

Rigatoni încoronați cu legume și sos de smântână
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle
  • 250 g rigatoni
  • Sare
  • Piper
  • 200 ml. smântână pentru gătit
  • 50 g parmezan ras
  • 1 lingură de unt
  • 2-3 căței de usturoi
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Legumele Royal Mix Vapeur se fierb cu grijă, pentru cel mult 2 minute. Rigatoni se fierb și ei separat, în apă cu sare, timpul recomandat pe ambalaj.

  • Pasul 2

    Într-o tigaie topim untul și îl aromatizăm cu usturoi, dar avem grijă să nu îl ardem. Stingem totul cu smântână pentru gătit și amestecăm până ce devin o cremă fină și densă. Adăugăm parmezanul ras și nu uităm să asezonăm cu sare și de piper.

  • Pasul 3

    În sosul obținut turnăm legumele Royal Mix Vapeur și rigatoni fierte și amestecăm cu grijă, astfel încât să acoperim toate ingredientele cu sos.

  • Pasul 4

    Dacă ni se pare că sosul este mult prea gros, îl putem subția cu puțină apă în care au fost fierte pastele.

  • Pasul 5

    Pe farfurie așezăm la bază pastele și punem pe deasupra legumele, pentru a obține un preparat colorat și apetisant.