Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ravioli cu brânză și mix de legume

Un preparat minunat pentru iubitorii de bucătărie vegetariană

Pași de preparare

  • Punem ravioli cu brânză la fiert în apă clocotită cu sare și puțin ulei de măsline.Timpul de fierbere diferă în funcție de paste (verificați pe ambalaj). Acestea se țin proaspete în jur de 5-6 minute.

  • Preparăm sosul format din usturoiul și chives-ul tocate pe care le călim în puțin ulei împreună cu file-urile de anșoa. Imediat punem și amestecul de legume Spring Mix Vapeur Bonduelle cu sosul de roșii cuburi. Adăugăm supa bază de legume și lăsăm să fiarbă încă 3 minute.

  • Adăugăm pastele în tigaie și radem parmezan.

Rețete care te-ar putea interesa

Ravioli cu brânză și mix de legume
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 400 g (1 pungă) Amestec de legume Spring Mix Vapeur Bonduelle
  • 10 file anșoa
  • 8 ravioli cu brânză
  • 1/2 cană sos de roșii cubulețe
  • 1 cană supă bază de legume
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri parmezan
  • 3 căței usturoi
  • 1 mână chives
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem ravioli cu brânză la fiert în apă clocotită cu sare și puțin ulei de măsline.Timpul de fierbere diferă în funcție de paste (verificați pe ambalaj). Acestea se țin proaspete în jur de 5-6 minute.

  • Pasul 2

    Preparăm sosul format din usturoiul și chives-ul tocate pe care le călim în puțin ulei împreună cu file-urile de anșoa. Imediat punem și amestecul de legume Spring Mix Vapeur Bonduelle cu sosul de roșii cuburi. Adăugăm supa bază de legume și lăsăm să fiarbă încă 3 minute.

  • Pasul 3

    Adăugăm pastele în tigaie și radem parmezan.