Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Rață Black Sea

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie. Alina Cercel

Pași de preparare

  • Pieptul se curăță de pielițe, se taie în bucăți ca pentru friptură, se frige pe ambele părți și se condimentează cu zeama de portocale, piper și boia.

  • Într-o tigaie se pune uleiul de măsline și spanacul, se condimentează, se stropește cu zeam[ de portocale și se lasă până se evaporă din lichid.

  • Separat se înfierbântă smântâna, se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se amestecă cu lichiorul de curacao.

  • Friptura se înconjoară cu felii de portocale, deasupra se pune spanacul, iar între friptură și portocale, sosul de curacao.

Rețete care te-ar putea interesa

Rață Black Sea
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 100 g smântână
  • 300 g piept de rață
  • 30 ml. ulei de măsline
  • 1 portocală
  • 50 ml. lichior de curacao
  • Sare
  • Piper
  • Boia
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul se curăță de pielițe, se taie în bucăți ca pentru friptură, se frige pe ambele părți și se condimentează cu zeama de portocale, piper și boia.

  • Pasul 2

    Într-o tigaie se pune uleiul de măsline și spanacul, se condimentează, se stropește cu zeam[ de portocale și se lasă până se evaporă din lichid.

  • Pasul 3

    Separat se înfierbântă smântâna, se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se amestecă cu lichiorul de curacao.

  • Pasul 4

    Friptura se înconjoară cu felii de portocale, deasupra se pune spanacul, iar între friptură și portocale, sosul de curacao.