Pași de preparare
-
Punem tigaia pe foc la încălzit. Încingem uleiul de măsline și adăugăm ceapa și usturoiul. Călim amestecul până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
-
Varianta 1
Într-o oală turnăm 350 ml de supă de legume. Adăugăm quinoa, ceapa și usturoiul călit. Adăugăm sare, chimion, chilli și piper după gust și lăsăm totul pe foc până la fierbere. După ce începe să fiarbă, micșorăm focul și lăsăm timp de 20 de minute. Adăugăm porumbul și fasolea roșie în supa de legume cu quinoa și mai lăsăm să fiarbă încă 5 minute.
Varianta 2
Dacă folosim conserva de quinoa, fierberea nu este necesară. Amestecăm quinoa cu fasolea roșie și porumbul din conserve.
-
La final, adăugăm pătrunjelul. Mai adăugăm condiment după gust, dacă simțim nevoia. Salata de quinoa cu fasole roșie și porumb este gata! Servește imediat. Poftă bună!