Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Quiche vegan cu fasole verde

Recomandarea noastră pentru zilele de weekend: o rețetă vegană pentru ocaziile speciale împreună cu cei dragi.

Pași de preparare

  • Așezăm aluatul pe un tocător și îl întindem puțin până devine omogen. Cu ajutorul sucitorului luăm aluatul și îl punem în tavă iar ulterior îl tăiem după forma acesteia. Punem o foaie de copt în interior peste care presărăm câteva boabe de fasole uscată pentru a preveni umflarea acestuia. Punem tava la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade in cuptorul preîncălzit.

  • Tăiem prazul și usturoiul și le punem în tigaie cu puțin ulei alături de fasolea verde condimentăm cu sare și piper și le lăsăm la călit. Într-un bol separat, amestecăm ouale, smântâna lichidă, boia dulce, oregano, și omogenizăm totul. Într-un bol separat punem fasolea călită peste care adăugăm compoziția făcută anterior. 

  • Se toarnă compoziția în tarta precoaptă și pe deasupra se presară branză feta, și roșiile secchi tăiate în prealabil. Se mai lasă la cuptor pentru 40 de minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Quiche vegan cu fasole verde
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 400 g Fasole verde tăiată Bonduelle Vapeur

  • 300 ml smântână lichidă

  • 100 g brânză feta

  • 100 g rosii secchi

  • 5 ouă

  • 2 căței de usturoi

  • un praz

  • o foaie de aluat fraged

  • faina

  • ulei masline

  • unt

  • oregano

  • boia dulce

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Așezăm aluatul pe un tocător și îl întindem puțin până devine omogen. Cu ajutorul sucitorului luăm aluatul și îl punem în tavă iar ulterior îl tăiem după forma acesteia. Punem o foaie de copt în interior peste care presărăm câteva boabe de fasole uscată pentru a preveni umflarea acestuia. Punem tava la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade in cuptorul preîncălzit.

  • Pasul 2

    Tăiem prazul și usturoiul și le punem în tigaie cu puțin ulei alături de fasolea verde condimentăm cu sare și piper și le lăsăm la călit. Într-un bol separat, amestecăm ouale, smântâna lichidă, boia dulce, oregano, și omogenizăm totul. Într-un bol separat punem fasolea călită peste care adăugăm compoziția făcută anterior. 

  • Pasul 3

    Se toarnă compoziția în tarta precoaptă și pe deasupra se presară branză feta, și roșiile secchi tăiate în prealabil. Se mai lasă la cuptor pentru 40 de minute.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.