Pași de preparare
-
Așezăm aluatul pe un tocător și îl întindem puțin până devine omogen. Cu ajutorul sucitorului luăm aluatul și îl punem în tavă iar ulterior îl tăiem după forma acesteia. Punem o foaie de copt în interior peste care presărăm câteva boabe de fasole uscată pentru a preveni umflarea acestuia. Punem tava la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade in cuptorul preîncălzit.
-
Tăiem prazul și usturoiul și le punem în tigaie cu puțin ulei alături de fasolea verde condimentăm cu sare și piper și le lăsăm la călit. Într-un bol separat, amestecăm ouale, smântâna lichidă, boia dulce, oregano, și omogenizăm totul. Într-un bol separat punem fasolea călită peste care adăugăm compoziția făcută anterior.
-
Se toarnă compoziția în tarta precoaptă și pe deasupra se presară branză feta, și roșiile secchi tăiate în prealabil. Se mai lasă la cuptor pentru 40 de minute.