1. >Rețete
  2. >Quiche Lorraine a la Bonduelle

Quiche Lorraine a la Bonduelle

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

100 g făină

100 g unt topit

100 g pesmet alb

10 g praf de copt

5 g sare

1 ou

150 g cremă de brânză cu smântână

1 ardei roșu

2 roșii Cherry

5 g sare alimentară

5 g busuioc uscat
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

100 g făină

100 g unt topit

100 g pesmet alb

10 g praf de copt

5 g sare

1 ou

150 g cremă de brânză cu smântână

1 ardei roșu

2 roșii Cherry

5 g sare alimentară

5 g busuioc uscat
  1. Pași 1
    Se frământă un aluat din făina cernută și amestecată cu pesmetul și praful de copt, oul amestecat cu untul topit și cu un praf de sare.
  2. Pași 2
    Se întinde în foaie rotundă (se întinde între folii de plastic), apoi se așază în forma unsă cu un pic de unt. Se înțeapă cu furculița.
  3. Pași 3
    Se amestecă crema de brânză cu smântâna, cu oul și cu un praf de sare. Se adaugă și un praf de busuioc, după gust, jumătate de ardei tăiat cubulețe mici și mazărea fiartă și scursă bine.
  4. Pași 4
    Se toarnă umplutura în formă, peste blat, se decorează cu roșioarele feliate și cu restul de ardei rămas, se presară și câteva boabe de mazăre și se dă la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit. Se porționează în felii, după ce sa răcit un pic. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Zucchini umpluți cu legume

    Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...