Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Quesadilla cu piure de morcov și portocale

Uneori o schimbare cât de mică surprinde și încântă. Încercați această combinație, sigur nu o să vă pară rău! Liliana Fedeleș

Pași de preparare

  • Freacă bine crema de brânză cu ceapa dată prin răzătoarea mică și verdeața tocată fin. Potrivește de sare și ține această cremă la rece.
  • Pasează morcovii. Încinge untul și călește puțin morcovul, adaugă semințele de susan și o portocală tăiată în cubulețe.
  • Amestecă până ce scade bine și stinge focul. Lasă să se răcorească. Pregătește salata, tai-o mare, adaugă feliile de la două portocale, inele de ceapă, puțin ulei de măsline, sare și zeama de lămâie.
  • Unge două lipii cu pasta de morcovi, pune deasupra un strat de cremă de brânză, acoperă cu o altă lipie, presează puțin, lasă să se înmoaie lipia, apoi taie-le în sferturi. Servește-le cu salată.

Rețete care te-ar putea interesa

Quesadilla cu piure de morcov și portocale
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 2 lipii
  • 2 portocale
  • 200 g cremă de brânză
  • 1 ceapă
  • 1 legătură cu pătrunjel
  • 50 g unt
  • Semințe de susan
  • 1 salată verde
  • 1 lămâie
  • 2-3 linguri cu ulei de măsline
  • Sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Freacă bine crema de brânză cu ceapa dată prin răzătoarea mică și verdeața tocată fin. Potrivește de sare și ține această cremă la rece.

  • Pasul 2

    Pasează morcovii. Încinge untul și călește puțin morcovul, adaugă semințele de susan și o portocală tăiată în cubulețe.

  • Pasul 3

    Amestecă până ce scade bine și stinge focul. Lasă să se răcorească. Pregătește salata, tai-o mare, adaugă feliile de la două portocale, inele de ceapă, puțin ulei de măsline, sare și zeama de lămâie.

  • Pasul 4

    Unge două lipii cu pasta de morcovi, pune deasupra un strat de cremă de brânză, acoperă cu o altă lipie, presează puțin, lasă să se înmoaie lipia, apoi taie-le în sferturi. Servește-le cu salată.