Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pulpe de pui cu legume

O rețetă delicioasă și simplă de pulpe cu legume la cuptor de la Bonduelle pentru toată familia.

Pași de preparare

 • Pentru început, fierbem cartofii împreună cu pulpele de pui în apă cu sare pentru aproximativ 10 minute. După asta, scoatem amestecul și lăsăm totul să se scurgă și să se răcească. Între timp, spălăm și curățim legumele, ceapa și usturoiul. 

 • Pregătim o tavă pentru a pune compozișia la cuptor. Ungem tava cu ulei de măsline și, pentru început, așezăm cartofii răciți, tăiați cubulețe. Apoi adăugăm un strat de rondele de ceapă. Punem peste aceasta și restul de legume Bonduelle și le amestecăm cu usturoiul pisat. Peste straturile de legume așezăm pulpele de pui semi-fierte, pe care le ungem cu amestec de ulei de măsline, lămâie și boia dulce. 

 • Condimentăm totul cu sare și piper după gust, înainte de a le pune la cuptor. Setăm temperatura cuptorului la 180-190 de grade și lăsăm totul să coacă pentru 20-25 de minute. Pulpele de pui cu legume la cuptor sunt gata! 

Rețete care te-ar putea interesa

Pulpe de pui cu legume
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Pentru început, fierbem cartofii împreună cu pulpele de pui în apă cu sare pentru aproximativ 10 minute. După asta, scoatem amestecul și lăsăm totul să se scurgă și să se răcească. Între timp, spălăm și curățim legumele, ceapa și usturoiul. 

 • Pasul 2

  Pregătim o tavă pentru a pune compozișia la cuptor. Ungem tava cu ulei de măsline și, pentru început, așezăm cartofii răciți, tăiați cubulețe. Apoi adăugăm un strat de rondele de ceapă. Punem peste aceasta și restul de legume Bonduelle și le amestecăm cu usturoiul pisat. Peste straturile de legume așezăm pulpele de pui semi-fierte, pe care le ungem cu amestec de ulei de măsline, lămâie și boia dulce. 

 • Pasul 3

  Condimentăm totul cu sare și piper după gust, înainte de a le pune la cuptor. Setăm temperatura cuptorului la 180-190 de grade și lăsăm totul să coacă pentru 20-25 de minute. Pulpele de pui cu legume la cuptor sunt gata! 

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.