Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pulpă de porc în sos de morcovi cu ciuperci

Carne fragedă în sos delicios cu legume Bonduelle. Aglaita Savinescu

Pași de preparare

 • Se pune carnea la macerat cu 2-3 linguri de lapte și una de ulei. Între timp, curățăm ceapa, o tăiem peștișori și o punem la prăjit la foc mic, cu sare și piper. Când devine transparentă, se pune carnea și se prăjește un minut pe fiecare parte. Adăugăm supa și fierbem la foc mic cca 30 minute.

 • Supa trebuie să scadă la jumătate. Se scoate apoi carnea și se pune la prăjit în unt până capătă culoare aurie. Carnea prăjită se asează apoi pe o farfurie caldă. În untul în care am prăjit carnea adăugăm ciupercile și le călim puțin. Între timp, punem peste ceapă sosul de roșii, toate mirodeniile, cățeii de usturoi făcuți mujdei și morcovii Bonduelle, se fierb 5 minute și se adaugă vinul. Se mai dă un clocot și se ia de pe foc.

 • Cu ajutorul unui blender, se pasează foarte fin și se adaugă ciupercile cu tot cu untul în care au fost prăjite. Se amestecă și se potrivește de sare. Sosul nostru delicios este gata. Montăm farfuria: așezăm o porție de piure de cartofi și câte o porție de carne, pe care le scăldăm generos în sosul de morcovi cu ciuperci. Vă doresc poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Pulpă de porc în sos de morcovi cu ciuperci
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se pune carnea la macerat cu 2-3 linguri de lapte și una de ulei. Între timp, curățăm ceapa, o tăiem peștișori și o punem la prăjit la foc mic, cu sare și piper. Când devine transparentă, se pune carnea și se prăjește un minut pe fiecare parte. Adăugăm supa și fierbem la foc mic cca 30 minute.

 • Pasul 2

  Supa trebuie să scadă la jumătate. Se scoate apoi carnea și se pune la prăjit în unt până capătă culoare aurie. Carnea prăjită se asează apoi pe o farfurie caldă. În untul în care am prăjit carnea adăugăm ciupercile și le călim puțin. Între timp, punem peste ceapă sosul de roșii, toate mirodeniile, cățeii de usturoi făcuți mujdei și morcovii Bonduelle, se fierb 5 minute și se adaugă vinul. Se mai dă un clocot și se ia de pe foc.

 • Pasul 3

  Cu ajutorul unui blender, se pasează foarte fin și se adaugă ciupercile cu tot cu untul în care au fost prăjite. Se amestecă și se potrivește de sare. Sosul nostru delicios este gata. Montăm farfuria: așezăm o porție de piure de cartofi și câte o porție de carne, pe care le scăldăm generos în sosul de morcovi cu ciuperci. Vă doresc poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.