Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pulpă de porc cu porumb și ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Claudiu Cercel

Pași de preparare

  • Pulpa de porc se spală bine, se usucă într-un șervet curat, se taie în cubulețe, apoi se condimentează cu sare și piper.
  • O tigaie cu ulei se pune pe foc, iar după ce aceasta s-a încins se adaugă bucățile de carne. După 10 minute se pun ciupercile feliate și usturoiul tocat.
  • După alte 10 minute, după ce toate s-au înmuiat puțin, se adaugă boabele de porumb, se mai călesc câteva minute și se condimentează totul după gust.
  • Se servește pe frunze de salată verde, ornat cu felii de ardei iute și presărat cu boia dulce.

Rețete care te-ar putea interesa

Pulpă de porc cu porumb și ciuperci
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 200 g Ciuperci feliate Bonduelle
  • 400 g pulpă de porc
  • 2 căței usturoi
  • 50 ml. ulei
  • 1 ardei iute
  • Sare
  • Piper
  • Boia dulce
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pulpa de porc se spală bine, se usucă într-un șervet curat, se taie în cubulețe, apoi se condimentează cu sare și piper.

  • Pasul 2

    O tigaie cu ulei se pune pe foc, iar după ce aceasta s-a încins se adaugă bucățile de carne. După 10 minute se pun ciupercile feliate și usturoiul tocat.

  • Pasul 3

    După alte 10 minute, după ce toate s-au înmuiat puțin, se adaugă boabele de porumb, se mai călesc câteva minute și se condimentează totul după gust.

  • Pasul 4

    Se servește pe frunze de salată verde, ornat cu felii de ardei iute și presărat cu boia dulce.