Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci sote

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie. Stoica Adina

Pași de preparare

  • Se folosesc pulpe de iepure (care au fost afumate anterior cu cimbru)
  • Ciupercile le clătim și le punem într-o sită, pentru a se scurge apa din ele.
  • Ceapa curățată o tăiem peștișor și o punem într-o tigaie, împreună cu untul. Când începe să devină aurie, adăugăm ciupercile, sarea, piperul și vinul, le lăsăm la foc mic să fiarbă, până începe să scadă. Când sunt aproape gata, punem usturoiul,1 linguriță de măghiran și pătrunjelul tocat.
  • Între timp, punem pulpele la grătar, întorcându-le pe ambele părți.
  • Când este gata grătarul, punem pe un platou alături de ciuperci.

Rețete care te-ar putea interesa

Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci sote
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 2 cepe
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 100 g unt
  • 1 ceașcă vin alb
  • Sare
  • 6 căței de usturoi
  • 2 pulpe de iepure
  • Piper
  • Măghiran
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se folosesc pulpe de iepure (care au fost afumate anterior cu cimbru)

  • Pasul 2

    Ciupercile le clătim și le punem într-o sită, pentru a se scurge apa din ele.

  • Pasul 3

    Ceapa curățată o tăiem peștișor și o punem într-o tigaie, împreună cu untul. Când începe să devină aurie, adăugăm ciupercile, sarea, piperul și vinul, le lăsăm la foc mic să fiarbă, până începe să scadă. Când sunt aproape gata, punem usturoiul,1 linguriță de măghiran și pătrunjelul tocat.

  • Pasul 4

    Între timp, punem pulpele la grătar, întorcându-le pe ambele părți.

  • Pasul 5

    Când este gata grătarul, punem pe un platou alături de ciuperci.