Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pui cu spanac și brânză topită

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Claudiu Cercel

Pași de preparare

  • Pieptul de pui se porționează și se taie ca pentru șnițele, după care se bate cu ciocanul.

  • Spanacul se întinde peste pieptul de pui, iar usturoiul se taie mărunt. Pe mijlocul fiecărei bucăți de pui cu spanac se pune brânza topită.

  • Pe o folie de aluminiu stropită cu puțin ulei și pudrată cu sare, piper și boia dulce, se pune o bucată de piept de pui, se rulează, având grijă să nu iasă spanacul sau brânza, apoi se îmbracă în folia de aluminiu.

  • Se procedează la fel cu toate bucățile și se pun într-o tavă la cuptor. Se lasă 30 minute la 200 grade.

Rețete care te-ar putea interesa

Pui cu spanac și brânză topită
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/spanac-congelat-frunze-tocate">200 g Spanac tocat Bonduelle</a></p>
  • <p>500 g piept de pui</p>
  • <p>100 g br&acirc;nză topită</p>
  • <p>3 căței usturoi</p>
  • <p>30 ml. ulei de măsline</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>Piper</p>
  • <p>Boia dulce</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul de pui se porționează și se taie ca pentru șnițele, după care se bate cu ciocanul.

  • Pasul 2

    Spanacul se întinde peste pieptul de pui, iar usturoiul se taie mărunt. Pe mijlocul fiecărei bucăți de pui cu spanac se pune brânza topită.

  • Pasul 3

    Pe o folie de aluminiu stropită cu puțin ulei și pudrată cu sare, piper și boia dulce, se pune o bucată de piept de pui, se rulează, având grijă să nu iasă spanacul sau brânza, apoi se îmbracă în folia de aluminiu.

  • Pasul 4

    Se procedează la fel cu toate bucățile și se pun într-o tavă la cuptor. Se lasă 30 minute la 200 grade.