Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pui cu sos curry și legume sote

O mâncare gustoasă și sănătoasă. Adriana Luca

Pași de preparare

  • Treceți repede în untul încins legumele Bonduelle, apoi puneți-le într-un vas Jena. Tăiați în jumătăți pieptul de pui și prăjiți-l pe toate părțile în untul rămas, apoi puneți-l în vas, peste legume.

  • Separat, într-un bol, amestecați uleiul cu praful curry, ghimbirul și zeama de lămâie, apoi adăugați 1/2 pahar cu apă. Sărați și piperați după gust. Turnați sosul obținut peste carne și legume și dați la cuptor pentru 20 minute sau până ce carnea este făcută și puțin rumenită.

  • Serviți cald, imediat, decorat cu felii de roșii și presărat cu pătrunjel verde, tocat.

Rețete care te-ar putea interesa

Pui cu sos curry și legume sote
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 linguriță curry
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 linguriță piper
  • 2 buc. piept de pui
  • 1 roșie
  • 50 g unt
  • 20 g ghimbir
  • 1 linguriță zeamă de lămâie
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Treceți repede în untul încins legumele Bonduelle, apoi puneți-le într-un vas Jena. Tăiați în jumătăți pieptul de pui și prăjiți-l pe toate părțile în untul rămas, apoi puneți-l în vas, peste legume.

  • Pasul 2

    Separat, într-un bol, amestecați uleiul cu praful curry, ghimbirul și zeama de lămâie, apoi adăugați 1/2 pahar cu apă. Sărați și piperați după gust. Turnați sosul obținut peste carne și legume și dați la cuptor pentru 20 minute sau până ce carnea este făcută și puțin rumenită.

  • Pasul 3

    Serviți cald, imediat, decorat cu felii de roșii și presărat cu pătrunjel verde, tocat.