1. >Rețete
  2. >Pui cu sos curry și legume sote

Pui cu sos curry și legume sote

O mâncare gustoasă și sănătoasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle

2 linguri ulei

1/2 linguriță curry

1/2 linguriță sare

1/2 linguriță piper

2 buc. piept de pui

1 roșie

50 g unt

20 g ghimbir

1 linguriță zeamă de lămâie
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume China Mix Bonduelle

2 linguri ulei

1/2 linguriță curry

1/2 linguriță sare

1/2 linguriță piper

2 buc. piept de pui

1 roșie

50 g unt

20 g ghimbir

1 linguriță zeamă de lămâie
  1. Pași 1
    Treceți repede în untul încins legumele Bonduelle, apoi puneți-le într-un vas Jena. Tăiați în jumătăți pieptul de pui și prăjiți-l pe toate părțile în untul rămas, apoi puneți-l în vas, peste legume.
  2. Pași 2
    Separat, într-un bol, amestecați uleiul cu praful curry, ghimbirul și zeama de lămâie, apoi adăugați 1/2 pahar cu apă. Sărați și piperați după gust. Turnați sosul obținut peste carne și legume și dați la cuptor pentru 20 minute sau până ce carnea este făcută și puțin rumenită.
  3. Pași 3
    Serviți cald, imediat, decorat cu felii de roșii și presărat cu pătrunjel verde, tocat.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!

  • Smoothie de morcovi și mango

    Un boost de energie într-un pahar de smoothie!

  • Morcovi caramelizați

    O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morco...