Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pui cu legume la tigaie

Legume trase în ulei de măsline cu pui. Diana Gabriela Ciocîrlan

Pași de preparare

  • Se taie legumele în bucăți mici și se călesc legumele în puțin ulei și se condimentează cu sare, piper, oregano și mentă.

  • Se prăjește puiul dat într-un amestec de ou și pesmet în puțin ulei de măsline.

  • Se servește puiul cu legumele calde. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Pui cu legume la tigaie
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 80 g vinete
  • 150 g dovlecei
  • 100 g morcovi
  • 200 g pui
  • Ulei de măsline
  • Sare
  • 25 g pesmet
  • 1 ou
  • Piper
  • Oregano
  • Mentă
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie legumele în bucăți mici și se călesc legumele în puțin ulei și se condimentează cu sare, piper, oregano și mentă.

  • Pasul 2

    Se prăjește puiul dat într-un amestec de ou și pesmet în puțin ulei de măsline.

  • Pasul 3

    Se servește puiul cu legumele calde. Poftă bună!