1. >Rețete
  2. >Pui cu legume la tigaie

Pui cu legume la tigaie

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle

80 g vinete

150 g dovlecei

100 g morcovi

200 g pui

Ulei de măsline

Sare

25 g pesmet

1 ou

Piper

Oregano

Mentă
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle

80 g vinete

150 g dovlecei

100 g morcovi

200 g pui

Ulei de măsline

Sare

25 g pesmet

1 ou

Piper

Oregano

Mentă
  1. Pași 1
    Se taie legumele în bucăți mici și se călesc legumele în puțin ulei și se condimentează cu sare, piper, oregano și mentă.
  2. Pași 2
    Se prăjește puiul dat într-un amestec de ou și pesmet în puțin ulei de măsline.
  3. Pași 3
    Se servește puiul cu legumele calde. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată rapidă cu fasole neagră

    Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!

  • Orez cu legume și ou la tigaie

    Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.