Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pui crispy cu fasole verde gratinată

Bucătăria asiatică poate ajunge și la tine acasă. Rapidă și gustoasă, această rețetă va fi pe gustul celor dragi ție, deci trebuie să o încerci.

Pași de preparare

 • Se taie puiul in bucăți potrivite și se va pune intr-un bol peste care punem sos de soia si amidon de porumb. Amestecăm până când bucățelele de piept de pui vor fi omogenizate cu acest dressing.

 • Într-o tigaie adâncă punem bucațelele de pui la prajit cu puțin ulei și le amestecăm până se rumenesc. Scoatem puiul într-un bol, tocăm mărunt usturoiul, ghimbirul murat și le adăugăm alături de fasolea verde Bonduelle în tigaie.

 • Lăsăm totul la călit pentru puțin timp, condimentam cu sare iar ulterior readăugăm pieptul de pui. Amestecăm compoziția și punem sosul sweet-chilli peste, lăsând totul pe foc pentru încă 2-3 minute. Adăugăm mai multe semințe de susan, iar cina poate fi servită!

Rețete care te-ar putea interesa

Pui crispy cu fasole verde gratinată
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se taie puiul in bucăți potrivite și se va pune intr-un bol peste care punem sos de soia si amidon de porumb. Amestecăm până când bucățelele de piept de pui vor fi omogenizate cu acest dressing.

 • Pasul 2

  Într-o tigaie adâncă punem bucațelele de pui la prajit cu puțin ulei și le amestecăm până se rumenesc. Scoatem puiul într-un bol, tocăm mărunt usturoiul, ghimbirul murat și le adăugăm alături de fasolea verde Bonduelle în tigaie.

 • Pasul 3

  Lăsăm totul la călit pentru puțin timp, condimentam cu sare iar ulterior readăugăm pieptul de pui. Amestecăm compoziția și punem sosul sweet-chilli peste, lăsând totul pe foc pentru încă 2-3 minute. Adăugăm mai multe semințe de susan, iar cina poate fi servită!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.