Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Plăcințele cu legume și pui

Un preparat delicios pentru întreaga familie. Oana Raica

Pași de preparare

  • Fierbi orezul în apă cu sare, după care îl amesteci cu legumele Bonduelle și condimentezi după gust.

  • Decupezi aluatul de foietaj (eu am folosit forma mare de ravioli și mi-au ieșit 9 plăcințele), așezi umplutura (amestecul de legume, pastramă de pui tăiată mărunt și cubulețe de cașcaval) pe jumătate de formă.

  • Acoperi cu aluatul rămas liber, presezi marginile cu o furculiță, ungi cu gălbenuș de ou și dai la cuptor pentru 20-25 de minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Plăcințele cu legume și pui
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Amestec de legume Mexico Mix Gold, Bonduelle
  • 1 pastramă piept pui
  • 60 g orez
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fierbi orezul în apă cu sare, după care îl amesteci cu legumele Bonduelle și condimentezi după gust.

  • Pasul 2

    Decupezi aluatul de foietaj (eu am folosit forma mare de ravioli și mi-au ieșit 9 plăcințele), așezi umplutura (amestecul de legume, pastramă de pui tăiată mărunt și cubulețe de cașcaval) pe jumătate de formă.

  • Pasul 3

    Acoperi cu aluatul rămas liber, presezi marginile cu o furculiță, ungi cu gălbenuș de ou și dai la cuptor pentru 20-25 de minute.