Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Plăcintă cu Porumb GOLD Chilli

O rețetă surprinzător de delicioasă!

Pași de preparare

  • Tăiați baconul în bucăți mici și tăiați ceapa în inele, apoi prăjiți-le cu puțin unt. Adăugați carnea tocată și așezonați cu nucșoară și sare. Apoi adăugați sosul de roșii și usturoiul.

  • Apoi, peste amestec adăugați porumbul Bonduelle Chili. Se amestecă apoi conținutul cu un ou întreg.

  • Separat întindeți aluatul.

  • Plasați aluatul într-o oală, adăugați brânza cheddar și coaja de la lime. Acoperiți cu aluatul ușor îndoit în mijloc și pe margini. Cu o pensula adăugați un strat subțire de smântână, astfel încât aluatul să nu se usuce în timpul coacerii.

Rețete care te-ar putea interesa

Plăcintă cu Porumb GOLD Chilli
4 persoane peste 45 min Provocator
INGREDIENTE
  • 2 conserve (620 g) Porumb dulce boabe Chilli GOLD Bonduelle
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 fire de rozmarin
  • 250 g bacon
  • 400 g carne tocată
  • Nucșoară, sare
  • Sos de roşii
  • 1 ou
  • 200 g aluat/foietaj
  • 50 g branză cheddar
  • Coajă rasă de la o lime
  • Smântână
  • Salvie
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiați baconul în bucăți mici și tăiați ceapa în inele, apoi prăjiți-le cu puțin unt. Adăugați carnea tocată și așezonați cu nucșoară și sare. Apoi adăugați sosul de roșii și usturoiul.

  • Pasul 2

    Apoi, peste amestec adăugați porumbul Bonduelle Chili. Se amestecă apoi conținutul cu un ou întreg.

  • Pasul 3

    Separat întindeți aluatul.

  • Pasul 4

    Plasați aluatul într-o oală, adăugați brânza cheddar și coaja de la lime. Acoperiți cu aluatul ușor îndoit în mijloc și pe margini. Cu o pensula adăugați un strat subțire de smântână, astfel încât aluatul să nu se usuce în timpul coacerii.