Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pizza cu ciuperci, kaizer și măsline

O rețetă de weekend pentru întreaga familie. Șandru Elena

Pași de preparare

 • Pentru aluat, drojdia se dizolvă în apă călduță cu puțină sare, până când începe să dospească. Se pune făină într-un castron și se adaugă oul, 2 linguri de ulei, un praf de sare și drojdia dospită. Se frământă bine până când începe să se dezlipească de pe mâini.

 • Atunci aluatul este frământat și se lasă la dospit undeva la căldură, deasupra cuptorului sau pe calorifer. Între timp, se taie kaizerul și cașcavalul felii subțiri. Ciupercile se taie în două și se așteaptă a dospi aluatul. Când este gata aluatul, se ia cu mâna unsă o parte din aluat și se modelează în formă rotundă. Se pune într-o tavă rotundă , tapetată cu o hârtie de copt. Deasupra, se pune sosul de roșii. Se presară busuiocul mărunțit și se așază kaizerul, măslinele și ciupercile.

 • Se pune la cuptor aproximativ 10 minute la foc mediu, iar când este aproape gata se pun feliuțele de cașcaval. Deasupra, se pune din nou sosul pentru pizza și se poate servi. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Pizza cu ciuperci, kaizer și măsline
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Pentru aluat, drojdia se dizolvă în apă călduță cu puțină sare, până când începe să dospească. Se pune făină într-un castron și se adaugă oul, 2 linguri de ulei, un praf de sare și drojdia dospită. Se frământă bine până când începe să se dezlipească de pe mâini.

 • Pasul 2

  Atunci aluatul este frământat și se lasă la dospit undeva la căldură, deasupra cuptorului sau pe calorifer. Între timp, se taie kaizerul și cașcavalul felii subțiri. Ciupercile se taie în două și se așteaptă a dospi aluatul. Când este gata aluatul, se ia cu mâna unsă o parte din aluat și se modelează în formă rotundă. Se pune într-o tavă rotundă , tapetată cu o hârtie de copt. Deasupra, se pune sosul de roșii. Se presară busuiocul mărunțit și se așază kaizerul, măslinele și ciupercile.

 • Pasul 3

  Se pune la cuptor aproximativ 10 minute la foc mediu, iar când este aproape gata se pun feliuțele de cașcaval. Deasupra, se pune din nou sosul pentru pizza și se poate servi. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.