Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pizza cu ciuperci și porumb

Pizza cu ciuperci și porumb Bonduelle. Ionuț Mitroi

Pași de preparare

  • Blat: Dizolvăm drojdia uscată și zahărul cu câteva linguri de apă călduță, adăugăm și 2 linguri făină și omogenizăm, până obținem o maia, pe care o punem la dospit.
  • Într-un vas, punem făina și sarea, facem o gaură în mijlocul ei și punem acolo maiaua. Turnam apă călduță puțin câte puțin, mestecând în același timp cu mâna sau cu o furculiță. Adăugăm și uleiul de măsline. Frământăm până se încorporează toată făina.
  • Punem aluatul într-un vas, acoperim cu un prosop și îl lăsăm la dospit, la loc cald, ferit de curent. Ungem tava cu puțin ulei de măsline. Blatul pentru pizza nu îl vom întinde cu sucitorul. Punem blatul obținut în tava unde vom turna sucul de roșii, peste care presărăm brânză feta ruptă cu mâna. Punem ciupercile și porumbul, după care fâșiile de bacon. Stropim cu puțin ulei de măsline și băgăm pizza la cuptor aproximativ 15 minute, la 180 de grade. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Pizza cu ciuperci și porumb
1 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 5 g drojdie presată de brutărie
  • Sare alimentară
  • 200 g bacon
  • 20 ml. ulei de măsline
  • 250 g făină de grâu
  • 100 g brânză Feta
  • 200 ml. sos de roșii
  • Zahăr
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Blat: Dizolvăm drojdia uscată și zahărul cu câteva linguri de apă călduță, adăugăm și 2 linguri făină și omogenizăm, până obținem o maia, pe care o punem la dospit.

  • Pasul 2

    Într-un vas, punem făina și sarea, facem o gaură în mijlocul ei și punem acolo maiaua. Turnam apă călduță puțin câte puțin, mestecând în același timp cu mâna sau cu o furculiță. Adăugăm și uleiul de măsline. Frământăm până se încorporează toată făina.

  • Pasul 3

    Punem aluatul într-un vas, acoperim cu un prosop și îl lăsăm la dospit, la loc cald, ferit de curent. Ungem tava cu puțin ulei de măsline. Blatul pentru pizza nu îl vom întinde cu sucitorul. Punem blatul obținut în tava unde vom turna sucul de roșii, peste care presărăm brânză feta ruptă cu mâna. Punem ciupercile și porumbul, după care fâșiile de bacon. Stropim cu puțin ulei de măsline și băgăm pizza la cuptor aproximativ 15 minute, la 180 de grade. Poftă bună!