Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pizza cu porumb Bonduelle

Sunt multe variante de pizza, dar aceasta este ușor de făcut și gustoasă. Ludovica Gyorgy

Pași de preparare

  • Aluatul se frământă bine și la sfârșit se adaugă cele 2 linguri de ulei de măsline, pentru frăgezime.
  • Se bate 1 ou cu bulionul și se toarnă peste foaia întinsă, apoi se așează șunca, ceapa, porumbul și, după preferință, alte ingrediente.
  • Se dă la cuptor, iar când este aproape gata se rade cașcavalul deasupra și se mai lasă 2-3 minute în cuptor. Se servește caldă!

Rețete care te-ar putea interesa

Pizza cu porumb Bonduelle
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100 ml. apă călduță
  • 1/2 cub drojdie prospătă
  • 100 ml. bulion
  • 100 g șuncă piept de pui
  • 1 ceapă roșie
  • 150 g făină albă
  • 100 g cașcaval
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Aluatul se frământă bine și la sfârșit se adaugă cele 2 linguri de ulei de măsline, pentru frăgezime.

  • Pasul 2

    Se bate 1 ou cu bulionul și se toarnă peste foaia întinsă, apoi se așează șunca, ceapa, porumbul și, după preferință, alte ingrediente.

  • Pasul 3

    Se dă la cuptor, iar când este aproape gata se rade cașcavalul deasupra și se mai lasă 2-3 minute în cuptor. Se servește caldă!