Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pizza cu ciuperci, porumb, șuncă

Pizza cu ciuperci, porumb, șuncă de casă. Alexandra Daniela Ardelean

Pași de preparare

  • Se face un aluat obișnuit din ingredientele sus menționate și se lasă la dospit.
  • Ingrediente pentru pizza: porumb, ciuperci, șuncă, carnați, caș, busuioc, măsline, ulei măsline.
  • Într-o formă rotundă se pune o parte din aluat, peste care se pun ingredientele în ordinea dorită. (eu am călit ușor ciupercile în puțin ulei de măsline, cu doi căței de usturoi). Se dă la cuptor 10-15 minute. Se servește caldă cu ketchup sau alt sos. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Pizza cu ciuperci, porumb, șuncă
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 500 g cașcaval tare
  • 500 g șuncă de porc
  • 2 cârnați afumați
  • 50 g brânză roquefort
  • 1 kg Făină
  • 1 ou
  • 1 drojdie
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se face un aluat obișnuit din ingredientele sus menționate și se lasă la dospit.

  • Pasul 2

    Ingrediente pentru pizza: porumb, ciuperci, șuncă, carnați, caș, busuioc, măsline, ulei măsline.

  • Pasul 3

    Într-o formă rotundă se pune o parte din aluat, peste care se pun ingredientele în ordinea dorită. (eu am călit ușor ciupercile în puțin ulei de măsline, cu doi căței de usturoi). Se dă la cuptor 10-15 minute. Se servește caldă cu ketchup sau alt sos. Poftă bună!