Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Pilaf de orez cu morcovi și mazăre, servit cu pulpe picante și cartofi natur

Pilaf de orez cu morcovi și mazăre Bonduelle, pulpe picante și cartofi natur. Alexandra Daniela Ardelean

Pași de preparare

  • Se pune într-o cratiță la călit în ulei ceapa tăiată mărunt, se adaugă amestecul de mazăre și morcovi, orezul, se călesc puțin, după care se adaugă apă. Se condimentează cu delicat, chilli și la sfârșit se adaugă pătrunjel verde tocat.

  • Separat se pun aripioarele la cuptor și cartofii tăiați cuburi la fiert, în apă cu sare.

  • Când totul este gata, se aranjează un platou pe care se pune pilaful de orez cu legume Bonduelle, cartofii cu pătrunjelul și aripioarele. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Pilaf de orez cu morcovi și mazăre, servit cu pulpe picante și cartofi natur
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce cu morcovi cuburi Bonduelle
  • 1 cană orez
  • 500 g aripioare de pui
  • 500 g cartofi fierăi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 50 ml ulei
  • 1 lingură delicat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pune într-o cratiță la călit în ulei ceapa tăiată mărunt, se adaugă amestecul de mazăre și morcovi, orezul, se călesc puțin, după care se adaugă apă. Se condimentează cu delicat, chilli și la sfârșit se adaugă pătrunjel verde tocat.

  • Pasul 2

    Separat se pun aripioarele la cuptor și cartofii tăiați cuburi la fiert, în apă cu sare.

  • Pasul 3

    Când totul este gata, se aranjează un platou pe care se pune pilaful de orez cu legume Bonduelle, cartofii cu pătrunjelul și aripioarele. Poftă bună!