Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pilaf de orez cu morcovi și mazăre, servit cu pulpe picante și cartofi natur

O rețetă simplă și delicioasă de orez mazăre și morcov de la Bonduelle pentru toată familia.

Pași de preparare

 • Pentru început, tăiem mărunt ceapa. Punem cratița la foc, încingem uleiul și călim ceapa timp de câteva minute. Adaugăm în cratiță orezul și amestecul de mazăre și morcovi. Le călim un pic și adăugăm apa. Condimentăm amestecul după gust și la sfârșit adăugăm pătrunjelul verde tocat.

 • După ce orezul cu morcov și mazăre este gata, ne ocupăm de pulpele de pui și cartofii. Condimentăm pulpele pregătite în prealabil și le punem la cuptor. Tăiem cartofii în cubulețe și îi punem la fiert, în apă cu sare.

 • Când totul este gata, aranjăm toate alimentele pe un platou: orezul cu legume Bonduelle, cartofii cu pătrunjelul și pulpele. Decorăm, folosind imaginația. Pilaful de orez cu morcov și mazăre, pulpe de pui picante și cartofi natur este gata. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Pilaf de orez cu morcovi și mazăre, servit cu pulpe picante și cartofi natur
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Pentru început, tăiem mărunt ceapa. Punem cratița la foc, încingem uleiul și călim ceapa timp de câteva minute. Adaugăm în cratiță orezul și amestecul de mazăre și morcovi. Le călim un pic și adăugăm apa. Condimentăm amestecul după gust și la sfârșit adăugăm pătrunjelul verde tocat.

 • Pasul 2

  După ce orezul cu morcov și mazăre este gata, ne ocupăm de pulpele de pui și cartofii. Condimentăm pulpele pregătite în prealabil și le punem la cuptor. Tăiem cartofii în cubulețe și îi punem la fiert, în apă cu sare.

 • Pasul 3

  Când totul este gata, aranjăm toate alimentele pe un platou: orezul cu legume Bonduelle, cartofii cu pătrunjelul și pulpele. Decorăm, folosind imaginația. Pilaful de orez cu morcov și mazăre, pulpe de pui picante și cartofi natur este gata. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.