1. >Rețete
  2. >Piftie cu legume

Piftie cu legume

Descoperă o rețetă delicioasă, într-o formă reinterpretată, vegetariană!
Mediu
2 persoane
180 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g mazăre Vapeur Bonduelle

200 g morcovi tineri extra-fini Bonduelle

150 g porumb super dulce GOLD Bonduelle

30 g gelatină

1 ardei gras roșu

1 păstârnac

1 ceapă

1 căpățână usturoi

1 legătură pătrunjel
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g mazăre Vapeur Bonduelle

200 g morcovi tineri extra-fini Bonduelle

150 g porumb super dulce GOLD Bonduelle

30 g gelatină

1 ardei gras roșu

1 păstârnac

1 ceapă

1 căpățână usturoi

1 legătură pătrunjel
  1. Pași 1
    Tăiem în cubulețe păstârnacul, ardeiul gras, ceapa și morcovii și le punem la fiert în 3 l de apă fierbinte. Pentru un plus de gust, adăugăm sare, piper și usturoi pisat.
  2. Pași 2
    După ce au fiert legumele, strecurăm supa, apoi adăugăm în acest lichid gelatina dizolvată în puțină apă caldă de la supă. Punem supa strecurată pe plită până dă în clocot, adăugăm patrunjel și gustăm dacă mai are nevoie de un plus de usturoi.
  3. Pași 3
    Luăm 2 boluri în care vom servi piftia și le vom decora cu puțină mazăre, porumb, morcovi feliați, ardei gras, păstârnac și pătrunjel. Adăugăm supa până la nivelul bolului și apoi le dăm la rece în frigider timp de 3-4 ore.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Tacos cu porumb și fasole roșie

    Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat delicios pentru o seară mexicană alături de cei dragi.

  • Salată mexicană cu mușchi de porc

    O salată sănătoasă este însoțită și de o cantitate considerabilă de proteină. Mixul mexican de legum...

  • Couscous crocant cu șofran și mazăre

    O nouă interpretare a ingredientului oriental, couscous, își poate face apariția și în bucătăria ta....