Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Piftie cu legume

Un preparat ce nu trebuie să lipsească de la masa de Crăciun, dar într-o formă reinterpretată, vegetariană

Pași de preparare

 • Tăiem în cubulețe păstârnacul, ardeiul gras, ceapa și morcovii și le punem la fiert în 3 l de apă fierbinte. Pentru un plus de gust, adăugăm sare, piper și usturoi pisat.

 • După ce au fiert legumele, strecurăm supa, apoi adăugăm în acest lichid gelatina dizolvată în puțină apă caldă de la supă. Punem supa strecurată pe plită până dă în clocot, adăugăm patrunjel și gustăm dacă mai are nevoie de un plus de usturoi.

 • Luăm 2 boluri în care vom servi piftia și le vom decora cu puțină mazăre, porumb, morcovi feliați, ardei gras, păstârnac și pătrunjel. Adăugăm supa până la nivelul bolului și apoi le dăm la rece în frigider timp de 3-4 ore.

Rețete care te-ar putea interesa

Piftie cu legume
2 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tăiem în cubulețe păstârnacul, ardeiul gras, ceapa și morcovii și le punem la fiert în 3 l de apă fierbinte. Pentru un plus de gust, adăugăm sare, piper și usturoi pisat.

 • Pasul 2

  După ce au fiert legumele, strecurăm supa, apoi adăugăm în acest lichid gelatina dizolvată în puțină apă caldă de la supă. Punem supa strecurată pe plită până dă în clocot, adăugăm patrunjel și gustăm dacă mai are nevoie de un plus de usturoi.

 • Pasul 3

  Luăm 2 boluri în care vom servi piftia și le vom decora cu puțină mazăre, porumb, morcovi feliați, ardei gras, păstârnac și pătrunjel. Adăugăm supa până la nivelul bolului și apoi le dăm la rece în frigider timp de 3-4 ore.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.