Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Piept de pui umplut cu ardei copt și mozarella pe pat de spanac

Piept de pui umplut cu ardei copt și mozarella pe pat de spanac. Ana Cristina Toroipan

Pași de preparare

  • Se fierbe spanacul împreună cu ceapa. Între timp se taie pieptul de pui, se condimentează cu sare și piper și se umple cu mozarella și cu ardeiul copt.

  • Se pune pe grătar timp de 10 minute. Spanacul se scurge și se blendează împreună cu ceapă și sare și piper.

  • Se așează spanacul pe farfurie și deasupra se pune pieptul de pui tăiat în două. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Piept de pui umplut cu ardei copt și mozarella pe pat de spanac
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/spanac-congelat-frunze-tocate">1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle</a></p>
  • <p>1 piept de pui</p>
  • <p>4 ardei copt</p>
  • <p>300 g mozarella</p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>1 ceapă medie</p>
  • <p>Piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierbe spanacul împreună cu ceapa. Între timp se taie pieptul de pui, se condimentează cu sare și piper și se umple cu mozarella și cu ardeiul copt.

  • Pasul 2

    Se pune pe grătar timp de 10 minute. Spanacul se scurge și se blendează împreună cu ceapă și sare și piper.

  • Pasul 3

    Se așează spanacul pe farfurie și deasupra se pune pieptul de pui tăiat în două. Poftă bună!